- Tepki
- 9
Arkadaşlar Ryzen 5 5600 işlemci için maximum 1200 1300tllik kule tipi soğutucu önerirmisiniz
Kasa XPG VALOR AIR Siyah Mid Tower
Arkadaşlar Ryzen 5 5600 işlemci için maximum 1200 1300tllik kule tipi soğutucu önerirmisiniz
Hocam önermem onu noctuanın daha yüksek bir modelinde boşta 23 gibi düşük bir derecede tutarken yükte 70leri geçiyordu bir tanıdıkdaAmazon sitesinde kendi satıcılı olarak Noctua nh-u12s vergiler dahil 1.3k yakın. Çok sessiz ama rgb modelleri yok. İçindeki termal macunda kaliteli. Fan ömrü diğer ürünlerden fazla.
Kesinlikle arctic ama 100lira daha çıkmalısınızArkadaşlar Ryzen 5 5600 işlemci için maximum 1200 1300tllik kule tipi soğutucu önerirmisiniz
Kendim kullanıyorum ve stres testinde 63 gibi bir şeye çıktı en yüksek. İşlemci tdp değerimde 5600'den daha yüksek. Montaj hatası yapmış olabilir.Hocam önermem onu noctuanın daha yüksek bir modelinde boşta 23 gibi düşük bir derecede tutarken yükte 70leri geçiyordu bir tanıdıkda
Aynı şey olur mu bilmiyorum
Kesinlikle arctic ama 100lira daha çıkmalısınız
https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-225-xt-black-4pin-pwm-gaming-islemci-sogutucu bu model daha iyi hocam arkdaşın bütçesi yeterse bunu alabilir![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe yeterse kesinlikle bunu almanı öneririm. Sıvı soğutmalara kafa tutan bir model.
Arctic her türlü daha iyi hem de daha sessizhttps://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-225-xt-black-4pin-pwm-gaming-islemci-sogutucu bu model daha iyi hocam arkdaşın bütçesi yeterse bunu alabilir
eminmisiniz hocam xt 224 zaten tek başına aralarında 2 derece fark varArctic her türlü daha iyi hem de daha sessiz
Evet eminimeminmisiniz hocam xt 224 zaten tek başına aralarında 2 derece fark var Ekli dosyayı görüntüle 14757Sessiz ve performanslı olmasını istiyorsan benim gibi SE-224-XT alıp fanı Arctic P12 ile değiştirebilirsin. Fan olarak Arctic, soğutma bloğu olarak 224-XT daha iyi.Ekli dosyayı görüntüle 14758