Kule Tipi Soğutucu?

hangisi

• öne takılmış sıvı soğutucu

Kullanılan: 2 50.0%
  • kule tipi

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
NZXT H510 arkadaşlar kasam bu. üst tarafta 120mm fan yeri olduğu için sıvı soğutucudan vazgeçtim alıp öne taksam galiba performansı düşüyormuş.
sizce öne takılmış sıvı soğutucu mu yoksa kule tipi soğutucu mu?
sıvı soğutucu alırsam ya h100 alacağım ya id cooling x 240
kule tipinde ise https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html
şimdi kule tipini aldığım zaman içine sığıyor ama ramlar engeller mi acaba ona emin değilim ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• rn_image_picker_lib_temp_fe08b7bd-f12f-4be7-ad79-5a310039df84.jpg
    6.4 MB · Görüntüleme: 14
KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Kule tipi al kardeşim önde de fan yoksa fan al bence
önde 1 tane fan var 1 tane boş yer daha var ama onda fan yok. öndeki fanın markası nxzt kasanın markası yani. 2. fanı da mi nxzt markası alayım yoksa farklı bir marka alsamda olur mu? birde resime baktın mı hocam kule tipi alsak ramlerle çakışır mı

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,311
önde 1 tane fan var 1 tane boş yer daha var ama onda fan yok. öndeki fanın markası nxzt kasanın markası yani. 2. fanı da mi nxzt markası alayım yoksa farklı bir marka alsamda olur mu? birde resime baktın mı hocam kule tipi alsak ramlerle çakışır mı
Baktım şöyle yap arka egzoz fanı öne tak arkaya bir fan al bir fan da yukarı birde kule tipi aldın mı tm markası fark etmez fanların kule tipi ne düşünüyorsun

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Baktım şöyle yap arka egzoz fanı öne tak arkaya bir fan al bir fan da yukarı birde kule tipi aldın mı tm markası fark etmez fanların kule tipi ne düşünüyorsun
1681916163322.png

bunu düşünüyorum bu butçelerde başka önerin var mı

hocam şimdi marka fark etmez demişsin ama şimdi girdim baktım 28 tlye bile fan var :)

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Aynı kasa üzerinde yeni bir setup oluşturuyorum. MSİ- B550 Tomahawk anakart üzerinde AMD Ryzen 5 5800x3d işlemci kullanacağım ve uzunca araştırdıktan sonra aşağıdaki ürünü bugün sipariş verdim. Ek olarak soğutucunun üzerinde bulunan fandan 4 adet ayrıca aldım.

Sitesinden baktığımda kullanacağım işlemci olan ryzen 5 5800x3d için tam performans vereceğini söylüyor. Kullanıcı yorumları da gayet iyi. Aşağıdaki gibi geniş bir kullanım yelpazesi var.

• Üst sınıf NT-H1 termal macun ve Intel LGA1700, LGA1200, LGA115x, LGA2011, LGA2066 ve AMD AM4, AM5 içeren sistemlerde kolay kurulum için SecuFirm2 bağlantı sistemi içerir.
Screenshot_2023_04_19-1.png

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Aynı kasa üzerinde yeni bir setup oluşturuyorum. MSİ- B550 Tomahawk anakart üzerinde AMD Ryzen 5 5800x3d işlemci kullanacağım ve uzunca araştırdıktan sonra aşağıdaki ürünü bugün sipariş verdim. Ek olarak soğutucunun üzerinde bulunan fandan 4 adet ayrıca aldım.

Sitesinden baktığımda kullanacağım işlemci olan ryzen 5 5800x3d için tam performans vereceğini söylüyor. Kullanıcı yorumları da gayet iyi. Aşağıdaki gibi geniş bir kullanım yelpazesi var.

• Üst sınıf NT-H1 termal macun ve Intel LGA1700, LGA1200, LGA115x, LGA2011, LGA2066 ve AMD AM4, AM5 içeren sistemlerde kolay kurulum için SecuFirm2 bağlantı sistemi içerir.
Ekli dosyayı görüntüle 19823
hocam kasayı bende çok beğeniyorum ama tek beğenmediğim kısım neden üstte 240 mm veya 280mmlik fan yeri yok

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
hocam kasayı bende çok beğeniyorum ama tek beğenmediğim kısım neden üstte 240 mm veya 280mmlik fan yeri yok
Ön kısımda 280mm' ye kadar radyatör desteği var ve bu kasa ile ilgili bolca setup videoları var. Öne ve yukarıya fanları nasıl konumlandırdıklarına bir bak istersen. Belki farklı şekilde kombinasyon yapıp iyi sonuçlar alanlar vardır.

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Ön kısımda 280mm' ye kadar radyatör desteği var ve bu kasa ile ilgili bolca setup videoları var. Öne ve yukarıya fanları nasıl konumlandırdıklarına bir bak istersen. Belki farklı şekilde kombinasyon yapıp iyi sonuçlar alanlar vardır.
bakıcam hocam sağ olasın. sanada şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri