- Katılım
- 1 Ağu 2022
- Mesajlar
- 355
- Tepki
- 34
Foto gelmemisArkadaşlar üniversitedeki kütüphanede prizleri fotoğraftaki gibi yapmışlar. Benim Huawei laptop şarj aletim oraya sığmıyor. Sizce nasıl bir çözüm bulabilirim?
Şimdi attımFoto gelmemis
https://www.amazon.com.tr/PUSAT-Pusat-Seyahat-Kiti/dp/B0BTM73NQ3 Bunu alsam benim laptopta uyar mı ?Bilgisayarcilarda uygun adaptor girisi olur genelde soyle yada uzatma al 1 metrelik
Hocam nasıl yani ? Oraya ne takıcamkiOrda prizin yanında usb girişleri var hocam, yanlış mı görüyorum. Onları denediniz mi?![]()
O görseldeki şarj aleti laptopun değil onu arkadaşım çekmişti. Benim şarj aletim beyaz olan büyük olduğu için sığmıyor buraya. Bu prizleri sadece üstten bağlanan şarjlar için yapmışlar.Orda prizin yanında usb girişleri var hocam, yanlış mı görüyorum. Onları denediniz mi?![]()
Şarj kablosu şarj cihazından çıkmıyor mu?Hocam nasıl yani ? Oraya ne takıcamki
Yok hocam çıkmıyor şarj adaptörü priz girişyle birleşik.Şarj kablosu şarj cihazından çıkmıyor mu?
Son attığınız şarj cihazı farklı sanki. Neyse çıkartılabilir olsaydı direk usb ye takıp deneyin diycektim.Yok hocam çıkmıyor şarj adaptörü priz girişyle birleşik.
Hocam yazmış ya arkadaş çıkartılamıyor diye....Hocam sen şarj aletinin adaptörünü kablodan çıkarıp USB girişlerine bağlamayı denedin mi?
Hocam ama buraya giricek dönüştürücüde sıkıntı gibi yani buraya girer mi ? Şu monster'ın şarj aleti uyumuluysa onu alıcam. Boyutu küçük olduğu için oraya girer gibi geliyor.Hocam o zaman prize bağlandığında bağlanan prizden 2 priz çıkan dönüştürücü alabilirsiniz fazla bir maliyeti olmaz. Ama yinede powerbank her zaman daha iyidir. Ayrıca ikinci seçenek olarak bim de 30 liraya satılan kablolardan alabilirsiniz dandik gibi duruyor ama dandik olmadığından emin olun. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
İletiyi görmemişim hocam.
Hocam peki monster şarj aleti uyar mı ? Onu almak daha iyi olur benim için uzatma kablosu taşımak istemiyorum hergün onun yerine şarj aleti olarak onu kullanılırım.Alacağınız kablodaki fişin dik olması lazım, link ekleyemedim, şunu bi aratın. Benzerinin ikilisini ve kısasını bulursunuz muhtemelen.
VİKO TOPRAKLI TEKLİ UZATMA KABLOSU - 2 METRE
Bilemiyorum, ölçmek lazım.Hocam peki monster şarj aleti uyar mı ? Onu almak daha iyi olur benim için uzatma kablosu taşımak istemiyorum hergün onun yerine şarj aleti olarak onu kullanılırım.