Soru Kvm Switch Program Önerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
2 tane laptopum var aktif kullandığım. Bu iki laptopu masaüstü bilgisayarım üzerinden kontrol etmek istiyorum. Gecikmesiz kesintisiz kolay erişebilir sekilde. Bununla ilgili program önerisinde bulunur musunuz?

Son düzenleme:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Laptopumu Masaustu bilgisayarimda kullandigim monitore hdmi ile baglayip klavye masaustune bagliyken laptopta nasil kullanabilirim? Biraz karisik oldu ama kusura bakmayin. Uygulama ile olur veya usb coklayici var mi iki cihazda kullanmalik?
Tek klavye mouse'u basitçe çift bilgisayarda kullanmak, yazılım vs ile imkansız. Kabloyu ondan ona takman lazım. Belki kablosuz klavye-mouse setin usb dongle'ından bir adet daha bulup, 2 cihazada takarsanız, hangi bilgisayar açıkken ona bağlanır. Onun harici, kablolu klavye-mouse için bir çözüm yok gibi. Bir ucu dişi, bir ucu erkek usb kablosunu kesip biçip bağlayarak bir dişi, 2 erkek hale getirirsen yine olabilir. 2 pcyi aynı anda açtığında ne yaşanır bilmiyorum :D

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Tek klavye mouse'u basitçe çift bilgisayarda kullanmak, yazılım vs ile imkansız. Kabloyu ondan ona takman lazım. Belki kablosuz klavye-mouse setin usb dongle'ından bir adet daha bulup, 2 cihazada takarsanız, hangi bilgisayar açıkken ona bağlanır. Onun harici, kablolu klavye-mouse için bir çözüm yok gibi. Bir ucu dişi, bir ucu erkek usb kablosunu kesip biçip bağlayarak bir dişi, 2 erkek hale getirirsen yine olabilir. 2 pcyi aynı anda açtığında ne yaşanır bilmiyorum :D
Var aslinda yazilim ama laptoptan masaustunu kontrol edebiliyorum gecikme falan olmuyor. Ama benim masaustunden kontrol etmem lazim o da gormuyor. Kvm switch cihazlari var ama yorumlarda gecikme olduguna dair yorumlar gordum vazgectim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri