Eliniz uyuyorsa kesinlikle lamzuSizce bu iki mousedan en iyisi hangisi full fps oyunları için (CS).Lamzu atlantis mi g pro superlight mı parasal olarak bakmayın.Tututşum her ikisinede uyuyor elimde uyuyor.
evet uyuyor fakat bir konuda arada kaldım rtings diye bi site var biliyo musunuz bilmiyorum.Orda biraz geç gosteriyor nedense sensörü daha iyi olmasına rağmen sizce buna dikkat edilmeli mi?Eliniz uyuyorsa kesinlikle lamzu
Hocam saçma sapan bir şey boşverin. 1-2 ms’i robot muyuz hissedeceğiz hatta elinizdeki kullandığın fare ne bilmiyorum ama emin olun gecikmesi daha yüksektieevet uyuyor fakat bir konuda arada kaldım rtings diye bi site var biliyo musunuz bilmiyorum.Orda biraz geç gosteriyor nedense sensörü daha iyi olmasına rağmen sizce buna dikkat edilmeli mi?
1- Skatezleri Daha iyisuan kullandıgım steelseries rival600 12-13 ne oluyo acaba? Lamzunun artısı ne oluyor pekı g proya gore.
Ha? Elinizde miydio zman lamzunun kutusunu açıyorum kullanıyorum
Ha elinize uyacağından eminseniz açın kullanıngpx almadım lamzu aldım wraith den.Kutuyu acarsam iade edemem
Rival 600den geçiyorsunuz başta biraz garip gelebilirbende oyle dusunuyorum.İnşallah memnun kalırım lamzudan.
Hocam siz kullanıyorsunuz zaten isterseniz deneyimlerinizi anlatınKesinlikle lamzu