İçini açıp bakman lazım tozlanmış olabilir, Eğer bu konuda bilgin yoksa açmanı önermem bilen birine götürmen de yarar var.Arkadaşlar laptobum açılmıyor başlattıgımda fanlar çalışıp geri duruyor sizce sebebi nedir
İçini açıp bakman lazım tozlanmış olabilir, Eğer bu konuda bilgin yoksa açmanı önermem bilen birine
Birde şajza takıyorum şajz dolunca açmaya çalışıncada şajz yeri kırmızı yanıyorİçini açıp bakman lazım tozlanmış olabilir, Eğer bu konuda bilgin yoksa açmanı önermem bilen birine götürmen de yarar var.
Laptop marka ve modeli nedir.?Birde şajza takıyorum şajz dolunca açmaya çalışıncada şajz yeri kırmızı yanıyor
Tam bilmiyorum ama eMachine yazıyor marka kısmındaLaptop marka ve modeli nedir.?
Modelini ise bilmiyorumTam bilmiyorum ama eMachine yazıyor marka kısmında
Eski bir laptop mu? Bu.Tam bilmiyorum ama eMachine yazıyor marka kısmında
Modelini ise bilmiyorum
Evet biraz eskiEski bir laptop mu? Bu.
4,5 sene kadar olmuşturEvet biraz eski
Şarj aletin yanında bir ışık var o mu? Kırmızı yanıyor yoksa klavye altında batarya ışığı mi? Yanıyor.Evet biraz eski
4,5 sene kadar olmuştur
Klavye altı batarya ışıgıŞarj aletin yanında bir ışık var o mu? Kırmızı yanıyor yoksa klavye altında batarya ışığı mi? Yanıyor.
Muhtemelen o zaman batarya ölü kardeşim, Normal şekilde zaten bir laptop bataryası 1-2 yıl ömrü var hadi bilemedin 3 yıl de sen. Bu yüzden de açılmıyor olabilir.Klavye altı batarya ışıgı
TşkMuhtemelen o zaman batarya ölü kardeşim, Normal şekilde zaten bir laptop bataryası 1-2 yıl ömrü var hadi bilemedin 3 yıl de sen. Bu yüzden de açılmıyor olabilir.
İnternetten alabilirsin ama istersen veya emin olmak için başka bir adaptör takarak da çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin.