- Tepki
- 3
Selamlar,
Laptopta 4 gb vram yetersizmi
Laptopta 4 gb vram yetersizmi
Moderatörün son düzenlenenleri:
YaniLaptopta 4 gb vram yetersizmi
Hikaye oyunları oyniyacaksan yetersiz ama valorant ve cs gibi oyunlar oynayacaksanız yeterliLaptopta 4 gb vram yetersizmi
Genel olarak sizin dediğiniz gibi cs valo oynarım ama ara sıra hikaye oyunu oynayabilirim. Çok iyi olmasada iş görürrmü? Zaten zorluyacak 2 tane falan hikaye oyunu var bende. Geri kalanlar çok iyi özellik istemiyor ama metro exodus ve cyberpunkda zorlanır gibi geldi.Vram ihtiyacınız varsa 6gb yoksa performans olarak 3060
o bütçeye 3050 bulursun,Genel olarak sizin dediğiniz gibi cs valo oynarım ama ara sıra hikaye oyunu oynayabilirim. Çok iyi olmasada iş görürrmü? Zaten zorluyacak 2 tane falan hikaye oyunu var bende. Geri kalanlar çok iyi özellik istemiyor ama metro exodus ve cyberpunkda zorlanır gibi geldi.
Ama %90 cs valo oynarım gibi
25 binin biraz üstüne çıkabilirim. Eğer bildiğinzi iyi laptoplar varsa bakabilirim. Gigabyte G5 MF-E2EE333SD i5 12500H 8GB 512GB Gen4 SSD 6GB RTX 4050 15.6 Dos Gaming Notebook modeline baktım. Bu fiyata özellikleri iyi geldi ama kasası kötütmüş ve çok ısınıyor gibi. 29 k ya hp victus var 4050 li. Sizce değermi o kadar fiyatı yükseltmeyeo bütçeye 3050 bulursun,
cyberpunk da low anca metro hakkında bilgim yok.
bende 1050 var laptopta gta low , tf high acıyor
gigabyte bence25 binin biraz üstüne çıkabilirim. Eğer bildiğinzi iyi laptoplar varsa bakabilirim. Gigabyte G5 MF-E2EE333SD i5 12500H 8GB 512GB Gen4 SSD 6GB RTX 4050 15.6 Dos Gaming Notebook modeline baktım. Bu fiyata özellikleri iyi geldi ama kasası kötütmüş ve çok ısınıyor gibi. 29 k ya hp victus var 4050 li. Sizce değermi o kadar fiyatı yükseltmeye
Oyun testlerine baktığımda sıcaklık hep 95 üstü gibi. Sorun olmazı sencegigabyte bence
Ne kadar düşürür sence. Kusura bakma çok soru soruyorum
6-7 vardır. Sıkıntı değil forumun amacı oNe kadar düşürür sence. Kusura bakma çok soru soruyorum