Laptop açılmıyor.

SLaYeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar elimde 2004 model hp pavilion zv5000 laptop var. Laptopu sarj a takıyorum 3 saniye sarj isigi yaniyor sonra sönüyor sarj olmuyor. Power tuşuna basıyorum aynı şekilde 3 saniye güç ışığı yanıyor sönüyor fan vs hiç bise calismiyor. Bataryalı ve batarya sökük şekilde denedim aynı. Ama şarja taktığında laptoptan ince bi ses geliyor.sizce ne olmuş olabilir?

Not : Laptop 3-4 yıldır bende ve hiç açılmadı defalarca parçalayip topladım bi sorun göremedim.
Şuan kullandığım bi bilgisayar var fakat bu laptop un hiç açıldığını görmedim ve merak ediyorum nasıl olduğunu . Bu yüzden uğraşıyorum .

Sizce çöpe mi atayım yoksa yapmaya uğraşıyımmı degermi?

Umut Tekçam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Görmeden birşey ifade etmek zor. Yani size birşey söylemem. Yanlış birşey yapmamanız gerekiyor. Bir teknisyene gidebilir baktırabilirsin.

Ahmet Kemal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Batarya ölü orası kesin 2004 den beri yada nekadar kullanılmadıysa batarya ömrü bitmiştir yedek parça olarak satabilirsin diyeceğimde tam bi servise gösterip ne arızası var baktırman masraf çok değilse kullanacaksan yaptırabilirsin yok yedek durucak diyorsan deymez benim şahsi fikrim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri