Öneri Laptop Alacağım Öneri

cansasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba kısaca bir tavsiye almak istiyorum yarın fiyat perfonmans bakımından bir laptop almayı düşünüyorum nihai amaç yazılım eğitimleri ve 3d çalışmalar 3dmax unity unreal engine arama motoru üzerine beni rahat şekilde kasmadan donmadan çalışmasını istiyorum sorum şu aşagıya yazdım 2 farklı modelden birini yarın alıcam sizce hangisini almalıyım neden ? 1) Asus Rog Strix G15 4.Nesil Ryzen 7 4800H-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 2 ) MacBook Air MGN63TU/A M1 8Gb-256Gb Ssd-Retina-13.3inc-Space Grey

KS

cansasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
oyun oynamayacak iseniz macbook seçerdim
Hocam oyunla çok işim yok şuanda 3d artist için çalışıyorum amacım tamamen eğitim yazılım visual studio , visual vode , sublime text , atom ve benzeri ideler adobe programları photoshop ve benzeri işlemler 3dmax unity ve unreal engine arama motorları üzerinde çalışmak istiyorum bunlardan başka marka almak istemiyorum asus yıllardır kullandım i5 7 nesil bilgisiyarım vardı ve 5 hatta uzun yıllardır bir sıkıntı olmadan kullandım şimdi işlerimi büyütmek istiyorum tamamen iş odaklı istiyorum bu yüzden macbook 2 sorunu benim için sorun 1.cisi ram yükseltilmiyor yani 16 gb m1 mac çok pahalı m2 de aynı en az 30k gibi bu yüzden 2.sorun çogu program ücretli ve crak yapılmıyo deniyor diğer taraftan asusta ise amd işlemci hiç kullanmadım açıkçası intel kullandım ama şuan asus rog işletim sistemlerine amd ryzen 7 kullanıyor şuan işlemci amd ryzen 7 4800H var . H iyi oldugunu biliyorum ama 4.nesil 2020 de çıkmış sizce nasıl ve rtx 3050 ekran kartları sizce alınmaya değermi ?

KS

cansasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
23 bin tl

şuan maddiyat olarak yeten 2 bilgisiyarıda yazdım yukarı 2 side aşagı yukarı o fiyatlara gelicek bana sence hangisi amd hiç kullanmadım ama tamamen iş ve tasarım odakli olmasını istiyorum

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
KS

cansasal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu işlemci olarak daha iyi
sorum şu hocam başka bilgisiyar almak istemiyorum rog tercihim appleda şuan macbook ama sana sormak istedim amd ryzen 7 beni idare edermi 4.nesil 4800H çok mu kötü bir işlemci

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri