Bütün takılı cihazları çıkarıp deneyin. Boot logosunu görüyor musunuz? Sadece işletim sisteminde mi sorun oluyor? Laptop modeliniz nedir?1 haftadır sorunsuz kullandığım laptop bugün açarken mouse taktım ve ekran bir daha gelmedi sorunu nasıl çözebilirim
Şuanda takılı cihaz yok herhangi bir boot logosu da çıkmıyor sadece power tuşunun ışığı yanıyorBütün takılı cihazları çıkarıp deneyin. Boot logosunu görüyor musunuz? Sadece işletim sisteminde mi sorun oluyor? Laptop modeliniz nedir?
Peki laptobu açtığınızda ekranda bir aydınlanma oluyor mu yoksa kapkara mı?Şuanda takılı cihaz yok herhangi bir boot logosu da çıkmıyor sadece power tuşunun ışığı yanıyor
laptop modeli: hp g62
simsiyah hiçbir aydınlanma olmuyorPeki laptobu açtığınızda ekranda bir aydınlanma oluyor mu yoksa kapkara mı?
Harici bir monitöre görüntü geliyor mu? Bataryayı çıkarıp 30-40 saniye açma tuşuna basılı tutun. Sonra takıp tekrar açmayı deneyin.simsiyah hiçbir aydınlanma olmuyor
dediklerinizi uyguladım fakat olmadıHarici bir monitöre görüntü geliyor mu? Bataryayı çıkarıp 30-40 saniye açma tuşuna basılı tutun. Sonra takıp tekrar açmayı deneyin.
Yardımınız için teşekkürler tüm adımları denememe rağmen yine de olmadı yeni almıştım mouse u ama sanırım kısa devre yaptırdıBir kaç video var bir de onlara bakın. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Mouse kısa devre falan yaptırmış olabilir mi, sağlam mıydı?
Bir bilgisayarcıya gösterin, yorumunu alın yine. Valla başka bir şey gelmiyor aklıma.Yardımınız için teşekkürler tüm adımları denememe rağmen yine de olmadı yeni almıştım mouse u ama sanırım kısa devre yaptırdı