Laptop Ekran Karti

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Enes hocam bekliyorum sağolun
Oguzhan hocam hiçbir oyunu açmıyor crash hatası veriyor ayrıca ekran çözünürlüğü düşük önceden değiştirebilir grafik den intele alınca yine oynatıyor Du oyunu ekran çözünürlüğü 1366*768p idi

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam harici ekran kartınızın driverını kurun bir de öyle deneyin bakalım. Çözümler tükendi bende ama bakınıyorum hala bulursam bilgilendiririm sizi.

Şöyle bir şey aklıma geldi hocam bakalım işe yarayacak mı ?
 https://yadi.sk/d/qeNInKWr3SBtZz

bu linktekini indirip masa üstüne atalım ardından windows+r cmd yazıp tamam diyelim, komut satırı çıkınca

cd %USERPROFILE%\Desktop 
bu kodu yapıştırıp enterleyelim ve şunu yapıştıralım

PnPUtil -i -a BasicDisplay.sys

enterleyelim yüklendikten sonra yeniden başlat yapıp kontrol edelim bakalım sorunumuz çözülmüş mü diye ? İnşallah yardımcı oluruz size.

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam onu aktif edince yanmış olduğu için kapanıyor ve mavi ekran veriyor ekran renkleri gidiyor bu verdiğiniz link nedir

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Kuruyorum hocam

Bunu kurunca kapanmaz yine demi hocam

Maalesef hocam olmadı

Dediklerinizi birbir yaptım yükledi yeniden baslattim yine aynı hocam isterseniz boşuna sizi uğraştırmayım :) olmayacaksa olmasın canınız sağolsun :)

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam siz bu sorunu daha kapsamlı araştırmışsınızdır illaki win 10'da bu sorunu yasayan var mı ? Ben kendimde harici ekran kartımı iptal edip denedim az önce çözünürlüğüm sabit kaldı oyunlarda da sıkıntı yaşamadım.Bu arada win 10 kurulu bende.

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam bu Laptop bence normal değil,:) benim harici win 10 lu Laptop um var fakat bunu kurtarabilrimiyim diye düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum tüm ilgilenen hocalarıma.

Metofcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD Radeon HD 7500/7600 ekran kartı yandı ona eş değer neresi var tamirde çalınmalar çok oluyor Toshiba yetkili servisini de bulamadım bir yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim isterseniz WhatsApp dan durum hakkında cevap da atabilirsiniz 05397767549

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri