- Tepki
- 0
Benim bozuk bir laptop'um var ama ekranı halen sağlam ekranını bilgisayarıma 2. Ekran olarak bağlayabilirmiyim bağlayabilirsemde nasıl bağlayacağım yardım edermisiniz.
Laptopun çalışması gerekiyor çünkü kabloyu laptopa takmalısınız.Benim bozuk bir laptop'um var ama ekranı halen sağlam ekranını bilgisayarıma 2. Ekran olarak bağlayabilirmiyim bağlayabilirsemde nasıl bağlayacağım yardım edermisiniz.
hocam yanlışınız var kablo ile laptop ekranına bağlanılmaz laptopdaki port çıkış portudur yani görüntü almak için değil görüntü vermek içindir bunun için spacedesk uygulaması kullanılabilir sadece aynı wifi'a bağlı olmak gerekiyor ben de 2. ekran vardı gerek duymuyordum telefonu bile 2. ekran yapabilirsiniz bu uygulamayla tabi bunun içinde laptopun çalışması lazımLaptopun çalışması gerekiyor çünkü kabloyu laptopa takmalısınız.
Ekrana güç gitmeli.
Yanlış biliyormuşum eyvallah düzelttiğin için.hocam yanlışınız var kablo ile laptop ekranına bağlanılmaz laptopdaki port çıkış portudur yani görüntü almak için değil görüntü vermek içindir bunun için spacedesk uygulaması kullanılabilir sadece aynı wifi'a bağlı olmak gerekiyor ben de 2. ekran vardı gerek duymuyordum telefonu bile 2. ekran yapabilirsiniz bu uygulamayla tabi bunun içinde laptopun çalışması lazım
Laptop un çalışmasına gerek yok. Ekranın arkasında ekranın modeli yazıyor onu aratıp ekraninıza uygun olan fotodaki parçayı almalısınız. Youtube da bununla ilgili videolar falan var. Laptop ekranını 2. Ekran olarak kullanmak yazıp aratabilirsiniz. Fotodaki parçaya ihtiyacınız var.Benim bozuk bir laptop'um var ama ekranı halen sağlam ekranını bilgisayarıma 2. Ekran olarak bağlayabilirmiyim bağlayabilirsemde nasıl bağlayacağım yardım edermisiniz.
Yazmayı unutmuşum, bende yurt dışından geliyor diye biliyorum.Selamlar,
@RickGrimess 'in bahsetmiş olduğu yöntem doğru ve biraz problemlidir. Bu apart Türkiye'de bildiğim kadarıyla satışı mevcut değil. Aliexpress üzerinden bu parçayı kodlayıp satan yerler var. Tek sorun aparatı sizin vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda kodlayarak gönderiyorlar. Parçanın çalışmaması veya çalışsa bile aynı monitörde kullanmanız gerekiyor. Monitör değişikliği olduğunda aparat içerisinde ki kodlama nedeniyle çalışmayacaktır. Bu konuda ki bilgilerim güncel olmayabilir. Belki Türkiye içerisinde bu hizmeti yeni yeni vermeye başlayan firmalar olabilir. Detaylı bir araştırma yaparak çözüme ulaşabilirsiniz.