Laptopa harddisk satmak istiyoruz ama kablomuz yok nasıl bir şey satın almamız gerek?
E emir furkan dogan Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 18 Haz 2022 Mesajlar 379 Tepki 40 24 Ağu 2022 #1 Laptopa harddisk satmak istiyoruz ama kablomuz yok nasıl bir şey satın almamız gerek? Ekli dosyalar WhatsApp Image 2022-08-24 at 19.29.54.jpeg 263.7 KB · Görüntüleme: 12
White Ravens Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 13 Tem 2022 Mesajlar 2,461 Tepki 1,169 30 Ağu 2022 #2 emir furkan dogan' Alıntı: Laptopa harddisk satmak istiyoruz ama kablomuz yok nasıl bir şey satın almamız gerek? Genişletmek için tıkla ... Bu tarz bir ürün almanız gerekiyor. Uygun fiyatlı bulabilsem link paylaşacaktım ama fiyatlar biraz pahalı. (200-250 TL'den başlıyor) Siz bulabilirseniz alırsınız. - Montaj kısmı için - Videonun süresini işaretledim, direkt oynatabilirsiniz. Eğer ek depolamaya ihtiyacınız varsa, Kablo masrafı yerine biraz daha bütçe ayarlayıp 2. slota uygun boyutta M2 alabilirsiniz.
emir furkan dogan' Alıntı: Laptopa harddisk satmak istiyoruz ama kablomuz yok nasıl bir şey satın almamız gerek? Genişletmek için tıkla ... Bu tarz bir ürün almanız gerekiyor. Uygun fiyatlı bulabilsem link paylaşacaktım ama fiyatlar biraz pahalı. (200-250 TL'den başlıyor) Siz bulabilirseniz alırsınız. - Montaj kısmı için - Videonun süresini işaretledim, direkt oynatabilirsiniz. Eğer ek depolamaya ihtiyacınız varsa, Kablo masrafı yerine biraz daha bütçe ayarlayıp 2. slota uygun boyutta M2 alabilirsiniz.