Laptop Hiçbir Şekilde Açılmıyor

Mehmet3264

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ben mutfaktayken açık bıraktığımın laptopum geri döndüğümde kapalı bir vaziyetteydi ve hiçbir şekilde açılmıyordu bu sorun daha önceden de başıma gelmişti ancak o seferde laptopun pil ışığı yanıyordu ve bu seferkinde yanmıyor o zamanki sorunumu laptopun girişlerine telefon vb takarak pilinin bitmesiyle halletmiştim şimdide aynı yöntemi denersem işe yarar mı (bataryayı sökme imkanım yok)
Dell g15 5511

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba ben mutfaktayken açık bıraktığımın laptopum geri döndüğümde kapalı bir vaziyetteydi ve hiçbir şekilde açılmıyordu bu sorun daha önceden de başıma gelmişti ancak o seferde laptopun pil ışığı yanıyordu ve bu seferkinde yanmıyor o zamanki sorunumu laptopun girişlerine telefon vb takarak pilinin bitmesiyle halletmiştim şimdide aynı yöntemi denersem işe yarar mı (bataryayı sökme imkanım yok)
Dell g15 5511
Birkaç kişi var internette, batarya kablosunu sök tak yaparak çözmüşler. Bataryayı bitirmeye çalışabilirsin yine. Ama normal değil yani.

KS

Mehmet3264

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yanıtınız için teşekkürler hocam bu statik elektrik sorunun neden kaynaklandığını biliyor musunuz acaba ya da laptoplarda kronik bir durum mudur

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Yanıtınız için teşekkürler hocam bu statik elektrik sorunun neden kaynaklandığını biliyor musunuz acaba ya da laptoplarda kronik bir durum mudur
Laptoplarda kronik bir durum değildir aslında. O seride böyle bir sorun olabilir, çünkü aynı modelde ayni sorunu yaşayan var. Arada pil var ama siz yinede kullandığınız prizin topraklamasının iyi olmasına dikkat edin.

mrg4dget

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Dell g15 5511
Eski bir laptop mu hocam? İşlemcide sıkıntı çıkabiliyor bir süre sonra

KS

Mehmet3264

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski bir laptop mu hocam? İşlemcide sıkıntı çıkabiliyor bir süre sonra
Maalesef daha bir yaşında bile değil :( Ona rağmen garantiye bununla beraber 3.gönderişim ben oyun oynarım diye almıştım ama işten fırsat kalmadı o yüzden sistemi fazla zorladığımı da düşünmüyorum max 3 4 günde bir 2 saatlik oyun oynuyorum onun dışında youtube ve film izlemek için kullanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri