Laptop Isınma Sorunu

50savas50

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar iyi forumlar Casper marka laptopum var büyük oyunlar oynuyabiliyorum "GTA5" gibi fakat ilk 10 dakika kaymak gibi kasmadan oynuyorum fakat 10.dakikadan sonra bi kasmaya başlıyor ısınıyor ve 5 dakika içerisinde kapanıyor sadece büyük oyunlarda değil küçük oyunlardada soğutucu vs. çözüm olmadı bi çözümü yokmudur acaba
================================================================================
Bilgisayar'ın bilgileri
RAM:8GB
EKRAN KARTI: Nvidia GeForce GT 740M
İşlemci:İntel i5
Hafıza:500GB
================================================================================

Zaten ekran kartı sorunlu olan galiba

UgurcanAlan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sanmıyorum, kasa tozlanmıştır.Götür servise bir baksınlar ama şansımı denemek istiyorum ve bilgiliyim diyorsan aç arka kapağı, termal macunu yenile, soğutucuları ve fanları temizle.Büyük ihtimal sorunun çözülecektir.

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Low ayarlarda oynadığından eminmisin , birde bilgisayarın GTA V kaldırıcak kadar mükemmel değil haberin olsun ,casper önermiyoruz, fan temizliği yap birde önerimdir.

xagok

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kullandığın bilgisayardan daha low bir sistemim var düşük ayarlarda harita değişirken bile gta5 kesinlikle kasmıyor.Acer marka bir dizüstü bilgisayara sahibim kesinlikle gamer değil iş amaçlı kullanıyorum.Sorun sistemini yavaşlatan bir uygulama olabilir bilgisayarı açtığında ctrl alt del kısmında kullanmadıgın her şeyi kapatıp oyuna öyle girmeni tavsiye ederim.

EnesDGN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostum ben 2 yıl casper'da çalıştım ürünleri gerçekten ucuz ama kalite düşük senin ısınma sorununa çözümün laptop için altına konulan büyük fanlardan alıp o şekilde  kullanman olucak.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı özelliklerde aynı marka arkadaşım kullanıyor.
Onda öyle bir sorun yok, tamam uzun süre oynamanın ardından hafif kasmaya başlıyor.
Ona da pc nin altına soğutucu aldı problem kalmadı.
Laptop da sıkıntı olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri