Öneri Laptop Öneri

Osman Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
benim fazla bütçem yok bu fiyat bandında f/p laptop bakıyorum bu sizce yeterlimi klasik oyunlar falan
ayni laptop bende var daha kullanamadim ama isinma sorunu var kanka onu sorun etmem diyorsan alinabilir bence

salwador

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ayni laptop bende var daha kullanamadim ama isinma sorunu var kanka onu sorun etmem diyorsan alinabilir bence
performans olarak internetteki değerlerle aynımı ve bu ürün sınıfında en ucuzu neredeyse, buna rağmen alınır mı alınmaz mı

salwador

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler peki hocam ısınma dışında başka bir sorunu varmı çünkü sinerjideki 16 gb ramlı modeli şuan 24.546 tl ve bu emsalde en ucuzları 27k dan başlıyor ve bu ürünlerde acer nitro felan gigabytenin ürününde 75w ekran kartı kullanılıyor msi thin serisinde 8 gb ramli modeli 26.900 tl ve ekran kartı 45 watt bunun testlerini izlediğimde ise 75watt ile bazı oyunlarda neredeyse 100 fps fark var ama genelde 20 30 fps fark var buna rağmen yine mi alınmaz diğer türlü 105watt 140 wattlı laptoplar ise en az 35k 40k dan başlıyor ve 75 watt ile aralarında 10 15 fps fark oluyor ve bunada vütçe yetmiyor

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
iyi günler peki hocam ısınma dışında başka bir sorunu varmı çünkü sinerjideki 16 gb ramlı modeli şuan 24.546 tl ve bu emsalde en ucuzları 27k dan başlıyor ve bu ürünlerde acer nitro felan gigabytenin ürününde 75w ekran kartı kullanılıyor msi thin serisinde 8 gb ramli modeli 26.900 tl ve ekran kartı 45 watt bunun testlerini izlediğimde ise 75watt ile bazı oyunlarda neredeyse 100 fps fark var ama genelde 20 30 fps fark var buna rağmen yine mi alınmaz diğer türlü 105watt 140 wattlı laptoplar ise en az 35k 40k dan başlıyor ve 75 watt ile aralarında 10 15 fps fark oluyor ve bunada vütçe yetmiyor
yani normalde videodaki disinda bir sorunu olmamasi gerekiyor ama bana gelen urun bana ozel olarak sorunlu geldi diye dusunuyorum.normalde videodaki gibi islemci isiniyor ama ekran karti normal ama bana gelen laptop ekstrem bir sekilde ekran karti 85 dereceleri goruyor islemci 95 dereceleri ve bu sekilde oyun bile oynatmiyor.ama benim tahminim benimkinde bi ariza var cunku boyle olmamasi gerekiyor.turkiyede olmadigim icinde garantiye veremiyorum.yani normalde videoda gordugunuz gibi olmasi lazim ama genede onerim herhangi baska bir laptop almaniz keske daha dusuk sistemli ama saglam bir laptop alsaydim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri