45.000-60.000 TL Laptop Önerisi,3 Laptop Arasında Kaldım Acil Tavsiye

furkanefe.07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
a
Ekran Kartı
d
arkadaşlar merhaba,uzun incelemeler sonucu aşağıya linkini bıraktığım 3 laptop arasında kaldım ancak hangisini tercih etmem konusunda kararsız kaldım. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayrıca başka bir laptop tavsiyeniz varsa atabilirsiniz bütçem 55 bini zorlar . şimdiden teşekkür ederim

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
110
Acer'de sıvı metal var. Kötü uygulanmış olanın gelme ihtimali varmış. Öyle bir handikapı var. Yoksa güzel cihaz. Ekranı QHD+ 500 nit %100 sRGB. Yani diğer özellikleri ile de güzel cihaz. Oyun için kullanacaksanız i9 13900h a göre l3 önbelleği de daha büyük.

KS

furkanefe.07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Acer'de sıvı metal var. Kötü uygulanmış olanın gelme ihtimali varmış. Öyle bir handikapı var. Yoksa güzel cihaz. Ekranı QHD+ 500 nit %100 sRGB. Yani diğer özellikleri ile de güzel cihaz. Oyun için kullanacaksanız i9 13900h a göre l3 önbelleği de daha büyük.
anladım artık orası da şansıma kalmış bir durum ya çünkü diğer seçeneklere göre de bana da daha cazip geldi asus tuf serisi önerilmiyor zaten sadece msi olanı düşünüyorum bir yandan siz ne dersiniz

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
110
İnceleme videosuna hiç bakmadım tabii ama katana için soğutması kötü diyorlardı.

KS

furkanefe.07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
110
Hayırlı olsun. Sıvı metalde sorun çıkarmazsa zaten çok dengeli f/p bir cihaz. Güle güle kullanın.

laptop almak isteyen adam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
gayet güzel hocam,benimde içime sinerek aldığım bir ürün oldu. Acer gerçekten tam bir fiyat performans markası olmuş
fiyat ama performans değil tabi benimki düşük model senin aldığın seride daha iyi olabilir 2x16 mı 1x32 mi ram onu öğrenmen lazım 1 tane ram varsa performans çok düşer ekleme yapmalısın 2 ram olursa yüksek kanal hızı oluyor oyunda performansını min %20 etkiler yani 75-80 fps ken 100 alırsın

ama 2x16 şeklindeyse gerek yok

KS

furkanefe.07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
fiyat ama performans değil tabi benimki düşük model senin aldığın seride daha iyi olabilir 2x16 mı 1x32 mi ram onu öğrenmen lazım 1 tane ram varsa performans çok düşer ekleme yapmalısın 2 ram olursa yüksek kanal hızı oluyor oyunda performansını min %20 etkiler yani 75-80 fps ken 100 alırsın

ama 2x16 şeklindeyse gerek yok
Tamamdır hocam ona hiç dikkat etmemiştim unuttum büyük ihtimalle o kadar çok detay var ki incelenmesi gereken illa ki arada kaynıyor bazıları

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri