- Tepki
- 84
- İşlemci
- i5-15000h
- Ekran Kartı
- RTX 4050 140W
selam dostlar
pek uzatmadan konuya girmek istiyorum.
30.000 lirayı bir lira bile aşamayacağım bir bütçeye sahibim ve alabileceğim en iyi laptobu almak istiyorum
en iyi seçenek olarak bulabildiğim cihaz bu
www.trendyol.com
farklı bir bilgi almak için atıyorum başka bir önerisi olan var mıdır acaba
güncel: fiyata anlık zam gelmesi sebebi attığım ürüne zam gelmiş : DDD. fiyat bandım 30k arkadaşlar alabileceğim en iyi bilgisayarı bana gönderebilirseniz çok müteşekkir olurum. sektördeki anlık fiyat dalgalanmalarından dolayı sizi uğraştırdığım için de özür dilerim.
pek uzatmadan konuya girmek istiyorum.
30.000 lirayı bir lira bile aşamayacağım bir bütçeye sahibim ve alabileceğim en iyi laptobu almak istiyorum
en iyi seçenek olarak bulabildiğim cihaz bu

ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
farklı bir bilgi almak için atıyorum başka bir önerisi olan var mıdır acaba
güncel: fiyata anlık zam gelmesi sebebi attığım ürüne zam gelmiş : DDD. fiyat bandım 30k arkadaşlar alabileceğim en iyi bilgisayarı bana gönderebilirseniz çok müteşekkir olurum. sektördeki anlık fiyat dalgalanmalarından dolayı sizi uğraştırdığım için de özür dilerim.
Son düzenleme: