35.000-45.000 TL Laptop Onerisi

ibooow99

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
intel
Ekran Kartı
nvidia
Arkadaşlar selam üniversiteye geçeceğim için bir laptop alacağım bütçem ortalama 45000 lira. Ağırlıklı olarak cad uygulamaları için kullanacağım, ara sıra oyunda oynarım. Alacakken uzun süre götürecek güçlü bir şey istiyorum. İnternette küçük bir göz gezdirince aşağıdaki bir kaç laptop hoşuma gitti, bunlar hakkındaki düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.

laptop 1:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-r1045nt-9j247ea.html

laptop 2:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fa1085nt-b10fnea.html

laptop 3:https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-r1075nt-9j276ea.html

daha iyi onerileriniz varsa bekliyorum simdiden tesekkur ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_0702.png
    IMG_0702.png
    623.3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0706.png
    IMG_0706.png
    610.7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0707.png
    IMG_0707.png
    826.1 KB · Görüntüleme: 24

maren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bende hp victusun farklı bir modeli var merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. bendeki 4050 li versiyonu.

KS

ibooow99

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende hp victusun farklı bir modeli var merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. bendeki 4050 li versiyonu.
kanka ne amacla kullaniyosun hani ben pek hakim degilim de bahsettigim autocad 3d programları falan için kullanıcam onun harici sende oyun performansı falan nasıl soğutucu almaya gerek var mı mesela

maren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben oyun için kullanıyorum. yaklaşık 2 yıl oluyor. çok ısınma sorunu yaşamadım. nasıl bir ortamda kullancan bilmiyorum ama tavsiyem 1.5-2 yıla gelince fan temizliği yaptırman olur. onun dışında sorun çıkarmadı. 3d program performans larını çok bilmiyorum. ama kronik bir sorun var bu seride yanlış hatırlamıyorsam victus 15'de de olabilir tam hatırlamıyorum.

KS

ibooow99

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben oyun için kullanıyorum. yaklaşık 2 yıl oluyor. çok ısınma sorunu yaşamadım. nasıl bir ortamda kullancan bilmiyorum ama tavsiyem 1.5-2 yıla gelince fan temizliği yaptırman olur. onun dışında sorun çıkarmadı. 3d program performans larını çok bilmiyorum. ama kronik bir sorun var bu seride yanlış hatırlamıyorsam victus 15'de de olabil

Ben oyun için kullanıyorum. yaklaşık 2 yıl oluyor. çok ısınma sorunu yaşamadım. nasıl bir ortamda kullancan bilmiyorum ama tavsiyem 1.5-2 yıla gelince fan temizliği yaptırman olur. onun dışında sorun çıkarmadı. 3d program performans larını çok bilmiyorum. ama kronik bir sorun var bu seride yanlış hatırlamıyorsam victus 15'de de olabilir tam hatırlamıyorum.
kanka nasil bi kronik sorun biraz bahsedebilir misin nesi var ki

maren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kanka nasil bi kronik sorun biraz bahsedebilir misin nesi var ki
sorun hall sensör ünde, bilgisayar çok ısındığı zamanlarda sensör bilgisayarı uyku modundaymış gibi algılayıp kapatabiliyor ekranı. bu olay yaşandığında ekran ve klavye kapanım açılıyor bu kronik sorunda. Ben geçen haftaya kadar yaşamamıştım, tek 1 defa oldu tekrarlamadı ama özellikle sıcak çalışırsa bilgisayar oluyor ortalama 90-95 i geçerssen uzun şürler.

maren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
oyun performansı kısmında da:
rust yüksek ayarlarda ortalama 90
cs de ortalama 200
battlefield 2042 düşük ayarlarda ortalama 150

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri