Laptop Performans Sıkıntısı

HalitMA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, eski bir laptopum var daha önce kullandığım bu laptopumda League of Legends gibi bir oyun dahi oynamaya çalıştığımda sıkıntılar yaşıyorum very low ayarlarda dahi 20-25 fpslerde geziyor sorun nerde olabilir acaba, acaba işletim sistemi yüzünden mi bu sorunları yaşıyorum Windows 7 x64 kullanıyorum sizce farklı işletim sisteminemi geçmeliyim yoksa başka bir problemmi var yardımcı olurmusun acaba. Bu arada laptopun temizlik, termal macun vb. bakımlarının hepsini yaptım.
Sistem Özelliklerim Şöyle;
Ekran Kartı: GT 540M 1 GB
mM7ZW8.jpg

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Büyük ihtimal driver sorunlarından kaynaklıdır " Driver Easy " programını öneririm :) Pro sürümünde sorunsuz bir şekilde bütün driverlarını kurarak bilgisayarınızın hızını arttırabilirsiniz.. :)

KS

HalitMA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
delonas' Alıntı:
Büyük ihtimal driver sorunlarından kaynaklıdır " Driver Easy " programını öneririm :) Pro sürümünde sorunsuz bir şekilde bütün driverlarını kurarak bilgisayarınızın hızını arttırabilirsiniz.. :)

Driver Booster Pro ile hepsini güncelledim ama onu da deneyeyim mi ? İşletim sisteminden kaynaklı olabilir mi ?

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HalitMA' Alıntı:
delonas' Alıntı:

Driver Booster Pro ile hepsini güncelledim ama onu da deneyeyim mi ? İşletim sisteminden kaynaklı olabilir mi ?

Booster Pro tam olarak sürücü kurulumunda başarılı değil deneyimlerime göre bütün bilgisayarlarda " Driver Easy " kullanıyorum işletim sisteminden kaynaklı olacağını düşünmüyorum yine de bir virüs taraması yaparsanız iyi olabilir :)

KS

HalitMA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
delonas' Alıntı:
HalitMA' Alıntı:

Booster Pro tam olarak sürücü kurulumunda başarılı değil deneyimlerime göre bütün bilgisayarlarda " Driver Easy " kullanıyorum işletim sisteminden kaynaklı olacağını düşünmüyorum yine de bir virüs taraması yaparsanız iyi olabilir :)

Bilgisayara henüz yeni format çektim tam olarak. Virüs olması imkansız gibi deneyeyim bir teşekkür ederim bu arada.

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rica ederim denedikten hepsini kurulduktan sonra yine yazarsanız sevinirim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri