Soru Laptop Ram'ini Yükseltmek Istiyorum, Hangilerinin Uyumlu Olduğunu Nasıl Anlarım?

kemaldiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Acer Nitro AN515-45 kullanıyorum.
Şuanki RAM'im 8gb, 16'ya yükseltmek istiyorum.
Hangi RAM'leri almalıyım ve hangi RAM'in uyumlu olacağını nereden anlarım?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Cpu-Z proğramını kurup SPD kısmından özelliğe bakman gerekli, ordaki kod ile aratabilirsin, Laptop modeli AN515 ama birtane daha uzun kod olmalı ya da o koda göre de alınır. Diğer yöntem laptop kapağını açtığında üzerindeki Ram de model numarası yazar onunla da alınabilir, ilk önce Cpu-Z ile kontrol et ya da bilgisayarıma sağ tıkladığında laptobun uzun model kodu yazıyorsa onunla yapalım.

KS

kemaldiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cpu-Z proğramını kurup SPD kısmından özelliğe bakman gerekli, ordaki kod ile aratabilirsin, Laptop modeli AN515 ama birtane daha uzun kod olmalı ya da o koda göre de alınır. Diğer yöntem laptop kapağını açtığında üzerindeki Ram de model numarası yazar onunla da alınabilir, ilk önce Cpu-Z ile kontrol et ya da bilgisayarıma sağ tıkladığında laptobun uzun model kodu yazıyorsa onunla yapalım.
Cpu-Z'yi kurdum. Seri numarısına göre mi aramalıyım?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Cpu-Z'yi kurdum. Seri numarısına göre mi aramalıyım?
Cpu z proğramını açıp spd kısmındaki özelliklere göre alınabilir, seri numarası da olur ikisi de aynı yere çıkar. 8 GB DDR4 3200 MHZ özelliklerine sahipse bu özelliklere görede alınabilir.

KS

kemaldiablo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cpu z proğramını açıp spd kısmındaki özelliklere göre alınabilir, seri numarası da olur ikisi de aynı yere çıkar. 8 GB DDR4 3200 MHZ özelliklerine sahipse bu özelliklere görede alınabilir.

Tamamdır, teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri