Laptop Siyah Ekran Hatası(ÇÖZÜLDÜ)

Habib Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba laptop  şarj ışığı yanıp sönüyordu. Yeniden başlattm Samsung yazısı gecince Siyah ekranda kalıyo windows bile açılmıyordu. bataryayı çıkardım sarj sıkıntısı yok batarya ölmüş herhalde format attm sıfırdan gene düzelmedi.Biostan direk  harddiskle başlatınca açılıyor diğer şekilde açamıyorum yardımlarınızı bekliyorm

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Acil yardımm

BIOS'dan boot sıralamasını bulun, oradan içinde windows kurulu olan diskinizi birinci sıraya getirin.

KS

Habib Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Acil yardımm

Yaptim o kolay gene ayni. Ssd 1. Sirada hdd 2. Sirada degisen bisey yoktu. Iste hard disk olmadan denedim gene olmadi.kafam allak bullak

bios ayarlarını sıfırladm sıraladm boot sıralamasını gene fayda yok ya sorunu bilsem çözebilecem olmuyor.
kondansatörlerde sorun var diye düşünüyorum başta bilgisayarı açaçak kadar güc sağlamıyor olabilir

KS

Habib Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Laptop Siyah Ekran Hatası

sorunsuz çalışıyorda windows açılmıyor normal boot edilmiyor biostan hdd ile başlatıyorm direk mecbur yoksa samsung yazısından sonra siyah ekranda kalıyor

Boot sıralamasindada bisey yok hddyi iptal ettm tek ssd kaliyo seceneklerde baska alternatifi olamaz yanj

KS

Habib Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Laptop Siyah Ekran Hatası

Düzeltebildim sonunda sorun 2 hardiskteymis sıralamada da değil ssd ve hdd yi sıfırladım format çektim ssd ye düzeldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri