Laptop kaç İnçhocam ben acer nitro 5 kullanıcısıyım standım olmadıgı ıcın hem pcde hava akısı olmuyor hemde ergonomık acıdan bana sıkıntı verıyor sogutucu veya stand onerılerınız varsa dınlemek ısterım
üst kalite bir üründür tercih edebilirsin yorumları okuyarakhocam ben acer nitro 5 kullanıcısıyım standım olmadıgı ıcın hem pcde hava akısı olmuyor hemde ergonomık acıdan bana sıkıntı verıyor sogutucu veya stand onerılerınız varsa dınlemek ısterım
Laptop kaç İnç
15.6Laptop kaç İnç
hocam butcem 300 tl falan bu fiyatı karsılayamam malesefüst kalite bir üründür tercih edebilirsin yorumları okuyarak
ızgarali derken neyı kast ettınızyıllardır laptopta soğutucu kullanıyorum laptopumun alt fan kısmı ızgaralı olmasına rağmen 1 derece zar zor fark ediyor internetten de incelediğim kadarıyla laptop soğutucuları çok iş görmüyor ki kullandığım soğutucu Inca Siyah Gms Arrax 5xfan 6 Kademeli Gaming Notebook olmasına rağmen bu durum bu şekilde o yüzden size tavsiyem sırf fazla fan var diye fazla para vermektense laptopu yerden kesecek ızgaralı bir soğutucu almanız yeterli olacaktır
15.6
hocam butcem 300 tl falan bu fiyatı karsılayamam malesef
ızgarali derken neyı kast ettınız
hocam dümdüz metal bir soğutucu almak yerine delikli tarzda alırsanız laptop alttan hava aldığı için alt hava kanallarından rahat hava alır ve hava sirkülasyonunu rahatlatmış olursunuz15.6
hocam butcem 300 tl falan bu fiyatı karsılayamam malesef
ızgarali derken neyı kast ettınız
haa anladım peki var mıdır onerınızhocam dümdüz metal bir soğutucu almak yerine delikli tarzda alırsanız laptop alttan hava aldığı için alt hava kanallarından rahat hava alır ve hava sirkülasyonunu rahatlatmış olursunuz
hocam bu model 15.6 inc laptoplara uygun muüst kalite bir üründür tercih edebilirsin yorumları okuyarak