Laptopta Fortnite Oynarken Kapanıyor [YARDIM]

Fatih Furkan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptopumda fortnite oynuyurum fakat pilsiz oyun açılırken laptop kapanıyor pili oynarken ise oyundayken pili şarj edemiyorum yardım edin pili nasıl oyun oynarken şarj edecem  şarj kaplosunu takıyor ama olmuyor şimdiden tesekkurler

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
RE: yardım edin lutfen

Hoşgeldin Fatih. Öncelikle pili normalde şarj edebiliyormusun ? Oyun içerisinde iken şarj sırasında yine kapanıyor mu yoksa kapanmadan mı devam ediyor ?

KS

Fatih Furkan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci' Alıntı:
Hoşgeldin Fatih. Öncelikle pili normalde şarj edebiliyormusun ? Oyun içerisinde iken şarj sırasında yine kapanıyor mu yoksa kapanmadan mı devam ediyor ?

laptop kapalıyken şarj oluyor masaüstündeyken hiçbir uygulama açık değilkende şarj olmuyor uyku modunda oluyor uyku modundayken açarsam 15 -20 dk oluyor ondan sonra yıne gidiyor fortnite de pille oynuyabiliyom pilsiz pc kapanıyor pil takılı iken oynuyabiliyorum oynarken pil şarj olmuyor

KS

Fatih Furkan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Teşekkürler bu arada şarj kablosu bozulmuştu onu bilgisayarci ucundan kesip başka kablo takti

KS

Fatih Furkan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci' Alıntı:
Bu sorunu ne zamandan beri yaşıyorsun ?

daha önceden fortnite oynamıyordum o yüzden laptobu pilsiz kullanıyordum 2 aydır fortnite oynuyorum 2 ay önce basladı sorun ondan önce güçlü oyun oynamadığımdan pilsiz kullanıyordum ve csgo ets2 de de aynı sorun var şarj olmuyor pilsiz kapanıyor

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Ben sorunun pil ve kablodan olabileceğini düşününyorum başka bir kablo ile test etme şansınız varmıdır ? Ona göre sorunu anlayabiliriz

KS

Fatih Furkan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

maalesef baska kablo yok  kobloyu adaptörün içine taktırsam sorun düzelirmi adaptörün dısın da takılan kablo

Hocam baska sitelerde de gördüm aynı sorunu yasayan var acer marka laptop benimkide acer adaptör ve kaploda sorun olduğundan dolayı oyun oynarken elektriği keser veya watt yetmediğinden keser demişler sizce yeni adaptör almalımıyım. Hocam adaptör bu burda adaptör 90 watt söylüyor benim orjinal adaptör üzerinde  65 watt diyor 

https://urun.n11.com/adaptor-ve-cev...XaloAi0sEiDRMtsUkNhoCCo8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Fatih kardeşim laptop modelin nedir ? Adaptörden de olabilir sorunu anlamak için bazı yollar söyledim ama sende olmadığı için yapamadın

KS

Fatih Furkan Özer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes abi cevap ver lutfen

Acer e5 571 / e5 531

Acer e5 571 / e5 531

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Anlaşıldı mahallendeki bilgisayarcıya gidip orjinal adaptör alman daha mantıklı olucak senin için. Bir sorunda karşında birini bulursun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri