Laptoptan Gelen İlginç Ses

Ka_Dı_61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalarım. Dün akşam bilgisayarımda yaşadığım ve anlayamadığım bir konuyu danışmak istiyorum. Laptopum açık ancak herhangi bir program aktif  olarak çalışır pozisyonda olmadan duruyordu. Sonra laptoptan az biraz müzik sesi duydum, sesi artırdım müzik netleşti hatta insan nefes alışveriş sesi(sigara içen bir insan erkek olduğunu düşünüyorum, derin derin nefes alıyordu.) duydum. Sesi kulaklığa aldım ve fulledim, müziği baya baya anlamlı şekilde duyuyordum aynı şekilde nefes alışverişini de. Youtube mu açık dedim değildi, discord da bir odaya mı girdi kendiliğinden diye düşündüm, discord ikonuna çift tıkladım ilk gelen ekran benim dc ekranım değildi sanırım ancak emin değilim çünkü anlık bir görüntüydü sonra benim ekranım geldi ve ses aniden kesildi. Anlam veremediğim bu durum neydi ve ne yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum hocalarım. Şimdiden teşekkürler..

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dc yi silmeyi deneyip bir kontrol edebilir misiniz? Görev yöneticisine girip Kullancılar bölümüne girdiğinizde kendi kullanıcı adınızdan başka bir kullanıcı ismi görmüyorsanız korkmanıza gerek yok dediğin gibi "Discord"'dan dolayı olabilir :)

KS

Ka_Dı_61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
delonas' Alıntı:
Dc yi silmeyi deneyip bir kontrol edebilir misiniz? Görev yöneticisine girip Kullancılar bölümüne girdiğinizde kendi kullanıcı adınızdan başka bir kullanıcı ismi görmüyorsanız korkmanıza gerek yok dediğin gibi "Discord"'dan dolayı olabilir :)

Dc yi sileceğim ve bir süre o şekilde kullanacağım, bakalım ne olacak. Kullanıcılar kısmında sadece benim kullanıcı ismim yazıyor. İnternette zombi bilgisayar olayları duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabii ama o tip bir durum yoktur umarım.

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ka_Dı_61' Alıntı:
delonas' Alıntı:

Dc yi sileceğim ve bir süre o şekilde kullanacağım, bakalım ne olacak. Kullanıcılar kısmında sadece benim kullanıcı ismim yazıyor. İnternette zombi bilgisayar olayları duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabii ama o tip bir durum yoktur umarım.

Bilgisayarınızın sistemi nedir windows 7 ise " Combofix " programını öneririm her seferinde sorunlarınızı çözüme kavuşturur :)
Windows 8 ve 10 ise format atmanızı öneririrm :)

KS

Ka_Dı_61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10 kurulu ancak orjinal olduğu için kendim format atmaktan kaçırıyorum, servisten tarafından format atılalı da uzun bir süre geçmedi aslında. Format atmak dışında bir çözüm mümkün değil midir? Yoksa servise gitmek durumunda kalacağım yine.

delonas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilmiyorum ben şahsen tekrar bir format atmayı ve her zaman kurduğunuz programları farklı sitelerden kurmanızı öneririm üstelik bilgisayarınıza format atsanız bile içinde ki seri numarası değişmez yani benim bilgisayarım windows 8 kurulu windows 10'a dönersem kendi otomatik olarak etkinleştiriyor sizinki de öyle yapacaktır.. :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ka_Dı_61' Alıntı:
Windows 10 kurulu ancak orjinal olduğu için kendim format atmaktan kaçırıyorum, servisten tarafından format atılalı da uzun bir süre geçmedi aslında. Format atmak dışında bir çözüm mümkün değil midir? Yoksa servise gitmek durumunda kalacağım yine.

kardeşim yazılım sorunu gibi görünüyor windows güncellemerini bir kontrol et sonra bana geri sönüş sağlayabilirmisin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri