Laptoptan Typc- Displayport Kablo Ile Monitör Aktarımda Ekran 2-3 Sn Ile Gidip Geliyor

Ahmet altun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba öncelikle sorunum laptopumdan monitöre aktarım yaparken typc to displayport kablosuyla denedim Ekrem 2-3 saniye gidip geliyor hdm ile bu sorun yok kablo markası paugge çok kişi yaşamış çözen oldumu önerisi olan varmıdır

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Merhaba öncelikle sorunum laptopumdan monitöre aktarım yaparken typc to displayport kablosuyla denedim Ekrem 2-3 saniye gidip geliyor hdm ile bu sorun yok kablo markası paugge çok kişi yaşamış çözen oldumu önerisi olan varmıdır
İade edebilirsiniz. Düzgün çalışmaması yeterli bir gerekçe. Video kanıt da çekmenizi öneririm. Satıcı kabul etmezse THH ile haklılığınızı kanıtlamanız için video kanıt çok işe yarar.

KS

Ahmet altun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Görüntü aktarmada problem yaratan ve arızası olan hangisi?
Nokta ve virgül kullanmadığınız için pek anlayamadım açıkçası.
Şöyle Hdmi kullandığımda monitör herhangi bir sorun yapmıyor 144 hz alıyorum ama monitörüm 240 hz bu yüzden displayport kablosu kullanayım dedim laptopta girişi olmadığından typc to displayport kullanıyorum fakat bunu takınca ekran 3-4 saniyeliğine gidip geliyor sürekli

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
3-4 saniyeden sonra problemsiz çalışıyor mu peki?

Eğer düzgün çalışmıyorsa "type-c to displayport" aparatını iade edin.
Eğer sonrasında düzgün çalışıyorsa 3-4 saniyelik problemi görmezden gelmeyi kabul edecekseniz yine de öyle kullanmayın. İade yerine değişim isteyin. Değişimle gelen ürün de çalıştırmazsa portlardan veya cihaz uyumluluğundan kaynaklı bir problem olabilir.

NOT: Dönüştürücü kullanırken problem çıkma ihtimali yüksek oluyor.

KS

Ahmet altun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
3-4 saniyeden sonra problemsiz çalışıyor mu peki?

Eğer düzgün çalışmıyorsa "type-c to displayport" aparatını iade edin.
Eğer sonrasında düzgün çalışıyorsa 3-4 saniyelik problemi görmezden gelmeyi kabul edecekseniz yine de öyle kullanmayın. İade yerine değişim isteyin. Değişimle gelen ürün de çalıştırmazsa portlardan veya cihaz uyumluluğundan kaynaklı bir problem olabilir.

NOT: Dönüştürücü kullanırken problem çıkma ihtimali yüksek oluyor.
Başka kablo veya direk dönüştürücü kullananlardan bazıları böyle çözmüş bunları denicem bakalım şimdilik teşekkür ederim

Sadmen33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptopun Type c girişinden görüntü alıyosun Çok normal bence. yıllardır çift monitör kullanıyorum farklı markaların kablolarını denedim farklı laptoplarda denedim illaki kabloyu taktıkan sonra görüntü 1-2 saniyeliğine gidip geliyor ama eğer 5-6 sn gelmiyorsa durduk yere görüntü gidip geliyorsa ürün arızalıdır.

KS

Ahmet altun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Laptopun Type c girişinden görüntü alıyosun Çok normal bence. yıllardır çift monitör kullanıyorum farklı markaların kablolarını denedim farklı laptoplarda denedim illaki kabloyu taktıkan sonra görüntü 1-2 saniyeliğine gidip geliyor ama eğer 5-6 sn gelmiyorsa durduk yere görüntü gidip geliyorsa ürün arızalıdır.İ

İlk takışta biraz gidiyor 5 dk sorunsuz kullanıyorum sonra başlıyor 30 saniyede bir ekran 1-2 sn gidiyor durmuyor hiç

KS

Ahmet altun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar sorunum çözüldü mikravanın typc to DP kablosunu aldım onda bu hatayı yaşamadım 260 hz 2 k tertemiz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri