Lenovo G510 Mavi ekran ve Amd bağlantı hatası

DreamDarkS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Arkadaşlar Lenovo G510 bilgisayarım var en kısa örneği Photoshop cs6,Vegas Pro,Visual studio gibi program veya bazı oyunlarda direk mavi ekran veriyor veya AMD görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası veriyor.

Aynı bilgisayar markasından kuzenimde var ve oda bu hataları alıyor yardımlarınızı bekliyorum.

KS

DreamDarkS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garanti süresi bitti bu arada ekran kartı sürücüsü aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıyorum mavi ekran vermiyor 2 bilgisayar bu hatayı veriyor anlamadım gitti

E

expert

Guest
driverlarda sorun olabilir hepsini kaldır tekrar yükle

KS

DreamDarkS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 8.1 PRO format atıyorum attıktan sonra driverleri doğru şekilde son sürüm yüklememde yardımcı olurmusun?

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dostum amd crimson edition birde crimson betayı yükleyip dene istersen. ayrıyetten ekrana sağ tıklayıp değiştirilebilir ekran özelliklerinden programı yüksek performansta çalıştırırsan faydası olur. birde game booster programı var onu kurup kullan. ben kullanmadım ama önerenler çok oldu.
birde bilgisayarımdan özellikleri seçip sağdan gelişmiş özelliklere tıkla. orda çıkan pencereden performans ayarları yazar.
orda windows kendi seçsiz yazan yer seçilidir.
orayı yüksek performansı seçip uygula tamam dersen bilgisayarın genel performansı da yükselecektir.
bu işlemi yaptıktan sonra başlat menüsü alt pencere renkleri yazı stili falan değişecektir ama değiştirebilirsin.
sen yine ekran kartı driverlarını güncellemeyi dene.
birde kullandığın programların iki ekran kartı ile çakışma durumu söz konusuda olabilir.
bunun için bios ayarlarından ekran kartına gelip switctable yazan yeri achı ile değiştirirsen intelin ekran kartına geçiş yaplıcaktır.
bu şekilde dene. ama bu sefer oyunlardan performans alamazsın onun da altını çizeyim.
işin bittiğinde yine biostan düzeltirsin yine 2 ekran kartı aktif hale gelir.
yani hariciyi devre dışı bırakmış olursun.
sen yine önce driverları güncellemeye bak.
driver boos programı baya bir güncelliyor usbden tut bluetootha kadar. ama ekran kartını sen amd nin sitesinden yap.
saygılar sevgiler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri