benim için asansör ve kaliteli renk önemli sizce hangisini almalıyımLenovo panel olarak daha kaliteli ve dinamik kontrast özelliğine sahip.
Gigabyte şu anki fiyatıyla asla alınmaz. Gigabyte'nin artısı arka aydınlatmasının biraz daha kaliteli olmasıdır. Kaliteli arka aydınlatma yüksek sRGB değeri sunar. sRGB değerlerlerinin aralarındaki fark bu yüzdendir.
Eğer ergonomi (pivot ve asansör) önemli değilse MSI'den G2422 önerimdir.
İtopyadaki bu şey ne zamana kadar sürücek bilginiz var mı?fiyat olarak gigabyte ucuz ve isteğini karşılıyorsa 4300tl o monitör için gayet ucuz uygun bir fiyat
Dinamik kontrast bir özellik değil her monitörde var ama çoğu zaman önemsiz diye ölçmüyorlar. Nesnenin haraket halindeki kontrast oranıdır.Lenovo panel olarak daha kaliteli ve dinamik kontrast özelliğine sahip.
Gigabyte şu anki fiyatıyla asla alınmaz. Gigabyte'nin artısı arka aydınlatmasının biraz daha kaliteli olmasıdır. Kaliteli arka aydınlatma yüksek sRGB değeri sunar. sRGB değerlerlerinin aralarındaki fark bu yüzdendir.
Eğer ergonomi (pivot ve asansör) önemli değilse MSI'den G2422 önerimdir.
G2422 ile G2412 tamamen aynı monitör. Sadece arka kapak tasarımları farklı.G24f2 daha iyi. R25i donanım ve güncellik olarak ( giriş çıkışlar gibi şeyler) daha iyi. Yani 0anel olarak g24f2 çok daha iyi.
Dinamik kontrast bir özellik değil her monitörde var ama çoğu zaman önemsiz diye ölçmüyorlar. Nesnenin haraket halindeki kontrast oranıdır.
G2422 yi önerme sebebiniz nedir? Ben g2412 yi daha iyi buluyorum şuan kontrast bakımından daha üstün. Daha doğrusu g2422 nin düzgün bir incelemesi olmadığından böyle tahmin ediyorum.
O zaman onuda alınabilecekler listesine akleyebiliriz. G24f2 ve g2412 aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatmaları farklı sadece. Bana göre g2412 daha iyi hatta ama çoğu kişi renk doygunluğunu önemsediğinden g24f2 tercih ediyor. Ayrıca g24f2 de yükseklik ayarı da var buda bir artı.G2422 ile G2412 tamamen aynı monitör. Sadece arka kapak tasarımları farklı.
cevabın için teşekkürler g24f-2yi almaya gidiyorumG24f2 daha iyi. R25i donanım ve güncellik olarak ( giriş çıkışlar gibi şeyler) daha iyi. Yani 0anel olarak g24f2 çok daha iyi.
Dinamik kontrast bir özellik değil her monitörde var ama çoğu zaman önemsiz diye ölçmüyorlar. Nesnenin haraket halindeki kontrast oranıdır.
G2422 yi önerme sebebiniz nedir? Ben g2412 yi daha iyi buluyorum şuan kontrast bakımından daha üstün. Daha doğrusu g2422 nin düzgün bir incelemesi olmadığından böyle tahmin ediyorum.