Lenovo Legion Y27-30 Monitör 2 Saniyelik Siyah Ekran

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Merhabalar,

Lenovo Legion Y27-30 monitörünü satın aldım fakat gün içerisinde birkaç defa monitör 2 saniyelik siyah ekran oluyor sonra direkt düzeliyor onun dışında başka sorun yok bu neden dolayı oluyordur? Monitörün ekran ayarlarından mı? Windows'tan mı kaynaklı? Eski bir HDMI kablo kullanıyorum kablonun 1.4 1.0 versiyon olduğunu söylemişti bir arkadaş forumda yoksa bundan mı kaynaklı bu sorun? (laptop RTX 3050 i5-11400H - HDMI cable awm 20276 VW-1 80C 30v high Speed)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Seyit Ali Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Önce bir hdmı değiştir brom, daha sonrasında ekran kartı hdmi girişine bak, halen sorun aynıysa dpi kullanabilirsin, sorun devam ederse monitörü fabrika ayarlarına sıfırla, halen sorun devam ediyorsa bir bakıma götürebilirsin monitörü.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Önce bir hdmı değiştir brom, daha sonrasında ekran kartı hdmi girişine bak, halen sorun aynıysa dpi kullanabilirsin, sorun devam ederse monitörü fabrika ayarlarına sıfırla, halen sorun devam ediyorsa bir bakıma götürebilirsin monitörü.
Eğer sorun devam ederse iade ederim muhtemelen. Ama bu monitörde böyle bir şikayet görmedim hiç yorumlara baktım bugün muhtemelen benle kaynaklı bir sorun umarım yani

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Genelde bu sorun oda ile alakalıdır. Başka bir odaya ( mümkünse odanıza en uzak odaya) götürün ve orada deneyin.

Priz hatlarında frekans bozulmaları olur. Uzak odaya git dememin sebebi bazı odaların hatları aynı olabiliyor.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Genelde bu sorun oda ile alakalıdır. Başka bir odaya ( mümkünse odanıza en uzak odaya) götürün ve orada deneyin.

Priz hatlarında frekans bozulmaları olur. Uzak odaya git dememin sebebi bazı odaların hatları aynı olabiliyor.
Tamamdır dp kablom geldiğinde bu yolları deneyeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri