- Tepki
- 41
Merhaba yakın zamanda lenovo 27 inç bir monitör aldım hiç bir sorunum yok fakat 27 inç bana çok büyük geldi bu kadar olacağını düşünmemiştim ve 27 inç de full hd biraz garip duruyor açıkçası 23.8 inç monitör yerine böyle hemen hemen ortası bir ölçüye sahip olan Hp Omen 25i yi (AHVA IPS PANELMİŞ) almayı bunu iade etmeyi düşünüyorum bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir acaba? Gamebooster gameon pardox gibi 240 hz ve üstü hz veren monitörlerde var hz açısından çok güzeller ama forumlara baktığım da bir çok kişi kötü hatalı ölü pikselli veya panellerinde sıkıntılar olduğunu söylüyor yada malzeme kalitesinin kötü olduğunu bu monitörlerden birini mi alayım yoksa hp omen 25i ile mi değiştireyim? ( Not Legion 180hz 0.5 olayı tamamen saçmalık çünkü 30dk sürüyor alacaklar 165hz olarak düşünsün) Peşin fiyatına 6 taksit olan monitörlere bakıyorum 6k yı geçmeyecek önerilere açığım lütfen önerilen monitörler hp omen25i den daha iyi olsun.
Not : Grafik Tasarımcıyım , Oyun tasarımına hevesim var , Açık dünya hayatta kalma oyunlarını hikayeli oyunları severim ayrıca sık sık FPS oyunları da oynamaktayım
Not : Grafik Tasarımcıyım , Oyun tasarımına hevesim var , Açık dünya hayatta kalma oyunlarını hikayeli oyunları severim ayrıca sık sık FPS oyunları da oynamaktayım