Lenovo y510p Sorun

Mesut Gayrak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yaklasık 2.5 yıl önce VatanComputer'den Lenovo y510p adlı gaming laptopunu aldım. Bunu aklımın bi cahilliğiyle bilgisayarcıya temizlemesi için verdim. Bilgisayarımı aldıgımda bilgisayarın sol köşesinde vida'nın sıkıstıgı yerin kırıldıgını gördüm ve ben bunu verdiğimde saglamdı adama sordugumda bana kırık geldi dedi. Ben tamam dedim kapattık konuyu. Bugün bilgisayarı kendim temizliyim dedim içini açtım klavyeyi sokuyum derken yanlış yerden soktum ve çita'larını kırdım. Bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarcı orjinal olmayan klavyeye 160 TL para istedi yaptırtmadım. Sadece 80 TL ye iç dış temizlettim. Bilgisayarı kontrol ettiğimde eksik vidalar oldugunu gördüm.Ben bunu servisine göndereceğim fakat bilgisayarın kendi kutusu kayıp. Bunu baska kutuya koyup güvenli kalcak şekilde kargo'ya versem Lenovo'nun kendi servisi bütün sorunlarını klavye-eksik vidalar-Vidanın sıkıstı dış kasayı tutan vidalar Vs. Bunları yaparlarmı ?

KS

Mesut Gayrak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnternette alışveriş sitesinde orjinal ışıklı klavyesi 50 tl den baslıyor daha pahalı satanlarda var . Klavyeye ve iç kasaya para alsalar vidaya almazlar umarım demi. Bide para isteseler odemesini nasıl yapıcaz ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Servise danismaniz daha iyi olacaktır müşteri hizmetleri nden sorularinizi öğrenebilirsiniz

Genelde servis daha pahalıdır hocam

KS

Mesut Gayrak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki dün internette bakarken bi site oturdugum yerde lenovo servis oldugunu gosterdi. Girdim siteye adamın numarasını alıp whatsapp'tan irtibata geçtim. Adam bugün beni aradı ve yerlerini soledi. Google haritadan verdiği adresin fotolarına baktım laptop onarım merkezi diye tabelası var Güvenebilirmiyim sizce ?

KS

Mesut Gayrak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tahmini 200 300 TL olur demi fazla çıkartmazlar ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Servise bağlı kontrolde daha fazla sıkıntı çıkarsa daha pahalı olabilir dediğim gibi git. Bı bilgi al

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri