lenovo y70-70 ddr4 ram takabilirmiyim artı SSd

aliyar4747

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhablar arkadaşlar bende lenovo y70-70 leptop var  ddr4 ram takabilirmiyim 
artı hardiskimi değiştirmeden nasıl ufak ssd takabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi 
Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
RE: lenovo y50-70 ddr4 ram takabilirmiyim artı SSd

Anakart DDR3 destekli ondan dolayı ram takviyesi yapamayacaksınız. Ssd olayınıda Hdd ye hiç dokunmadan gerçekleştirebiliyorsunuz

pcdoktoru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci' Alıntı:
Anakart DDR3 destekli ondan dolayı ram takviyesi yapamayacaksınız. Ssd olayınıda Hdd ye hiç dokunmadan gerçekleştirebiliyorsunuz

Usta birşey soracam SSD yi harddiski sökmeden nereye takacak ufak ssd den bahsediyorum ben söktüm bu model cihazı ama göremedim bir türlü ?

Not: bu arada benim bahsettiğim model Lenovo Y70-70 Modeli yukarıda da yazılmak istenen odu arkadaşımdır kendisi yanlış başlık atmış

KS

aliyar4747

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Değirmenci' Alıntı:

Ustad öncekikle karışıklık için kusura bakma modeli düzelttim SSd takacak yerde bulamadık bu makinada Hdd Yerinden hariç

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

aliyar4747' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:

Ustad öncekikle karışıklık için kusura bakma modeli düzelttim SSd takacak yerde bulamadık bu makinada Hdd Yerinden hariç

Hocam anakart modeline baktım anakart DDR3 destekliyor işlemcinizde https://www.google.com.tr/url?sa=t&...r-P253169080&usg=AOvVaw24-n-5uBbxmYMPOVCb8WpR[font=arial, sans-serif]İ7-4720hq [/font][font=arial, sans-serif]ondan dolayıda DDR4 takılmıyor.SSD mevzusuna da gelirsek CD rom girişi göremedim. Ondan dolayı açıp bakmak lazım.Bir bilgisayarcıya götürürseniz onlar net birşey söyleyebilir.[/font]

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...r-P253169080&usg=AOvVaw24-n-5uBbxmYMPOVCb8WpR

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam anakart modeline baktım anakart DDR3 destekliyor işlemcinizde [/url]İ7-4720hq ondan dolayıda DDR4 takılmıyor.SSD mevzusuna da gelirsek CD rom girişi göremedim. Ondan dolayı açıp bakmak lazım.Bir bilgisayarcıya götürürseniz onlar net birşey söyleyebilir.

pcdoktoru

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam anakart modeline baktım anakart DDR3 destekliyor işlemcinizde [/url]İ7-4720hq ondan dolayıda DDR4 takılmıyor.SSD mevzusuna da gelirsek CD rom girişi göremedim. Ondan dolayı açıp bakmak lazım.Bir bilgisayarcıya götürürseniz onlar net birşey söyleyebilir.

usta ben bu makınayı söktüm cd rom yeride yok buu makınalarda Aldığın zaman yanında harici cd rom veriyorlar USb ki 
bu demek oluyorki Yok  :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri