Lenovo Yoga 510 i3 6006u - lenovo ideapad 305 i3 5020u

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
http://www.vatanbilgisayar.com/leno...-4gb-1tb-14-int-w10-notebook.html#genel-bakis

Gibi bir notebook almak istiyorum ,asıl kullanım amacım oyun oynamak değil ama tabi oyun oynamadan olmaz :) bu notebook hakkinda görüşleriniz nelerdir ? Fiyatının ve isteklerimin karşılığını verirmi ?

biraz araştırma yaparken

https://youtu.be/JSFBJjgLhCU
bu videoyu gördüm.Açıklamada belirtilen ozelliklere baktım ama google dan aratmadım ve fiyatı hakkında bir bilgim yok,almak istediğim notebook ile benzer performans gosterirmi ve hangisi daha iyidir ?

Oynamayı düşündüklerim cs:go- star wars battlefront-batman arkham oyunları-tomb raider(belki rise of the)-gta4 veya 5 ve benzeri oyunlar.Grafik ayarlarını yüksek tutmak gibi bir beklentim yok 20-25 ve mümkünse 45-50fps (20-50) aralığı beni tatmin eder şimdiden teşekkürler

KS

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet o çok daha iyi bir seçenek tesekür ederim ama katlanabilir,tablet gibi kullanabileceğim 2si1arada notebook bakıyorum, yinede o asus ; acaba 500-700tl arası fiyatina göre iyi performanslı bir tablet alıp 1300-1500tl ilede yine fiyatina gore iyi performansli bir normal dizüstü notebookmu almalıyım diye düşündürmeye başladı.Çünki 2si1 arada modellerle normal bir notebook arasindaki fiyat-performans farkı dikkate değer gözüküyor.Bu arada bütçe max 2000

KS

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pahalı olanda ekran full hd ve işlemci bir nesil üstü ekran kartları aynı ama pahalı olanda ssd bulunmamakta performans artışı illaki var işlemcide yüzde 10 luk ama genel kullanımda çok fark ettirmez bu fiyatlara çok daha iyi masaüstü alabilirdiniz.

KS

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
internet bulamadigimdan buralara bakamadım oncelikle bunun icin ozur dilerim ve tesekkurler, simdilerde usb icine isletim sistemi kurup kullanmaya calisiyorum oyle biseyler okumustum sanirim sistemi sorunsuzca usb belleğe kurdum fakat boot atamiyorum bu konuda yardim isteyecektim yeni bir konu acmam gerekiyormu ?

KS

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tesekkurler boot islemini hallettim biostan UEFI-LEGACY fln bisiler,okadarda zor degilmis :) Wifislax v.b konularda yardim-destek veriyormusunuz ?

KS

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam hocam buyuk insansiniz :D .Yasadigim sorun tam olarak şöyle: Usb bellekten boot edip Wifislaxı aciyorum
sag alttan wifiyi acip aglari gorebiliyorum normal olarak ,sol alttan konsola girip iwconfig yazincada ag kartinda hersey normal gorunuyo (yalniz burda power management diye bisey yaziyor burasi bende on ama gordugum videolarda off yaziyor bu bir sorunmu bilmiyorum ). Windowsdaki baslat menusu gibi olan menuden ornegin Wifislax->Wpa wps->GOYscript WPS sectigimde Error for wireless request "Set Bit Rate" (8B20) : SET failed on device wlan0 ; Operation not permitted ...ve altinda bisiler daha yaziyor aglari bulmuyor , diger yontemleride denedim ayni sekilde sonuc vermiyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim :)

KS

Kullanıcı_Adı12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Olsun yinede tesekkur ederim ilgilendigin icin saol :D . umarim yardimci olabilicek hocalar su derdime bi el atarlar :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri