Yardım Leptop Çalısıyor Ama Ekran Gelmiyor

mesut.urhan24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
merhabalar dün monster leptop da oyun oynarken bi anda ekran kapandı ve açılmadı ama leptop çalsıyor arka planda sesler geliyor sonra pcyi kapattım sabah açtım tekrar ekran geldi sonra yeniden başlattım tekrar ekran açılmıyor ama pc çalısıyor

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
231
merhabalar dün monster leptop da oyun oynarken bi anda ekran kapandı ve açılmadı ama leptop çalsıyor arka planda sesler geliyor sonra pcyi kapattım sabah açtım tekrar ekran geldi sonra yeniden başlattım tekrar ekran açılmıyor ama pc çalısıyor
Yıllar evvel asus bir laptop üzerinden bana denk gelmişti, oyun sırasında ekran kartının çok ısınmasından dolayı yapıyordu. Termal bakımlarını yaptıktan sonra düzelmişti.

Bunun haricinde kablo bağlantısından dolayı da olabilir. Eğer flex kablo bir şekilde gevşediyse ya da hasar gördüyse ekran belirli eğimlerdeyken görüntü verir-vermez. Laptop açıkken ekranı farklı açılara eğerek kontrol etmeni tavsiye ederim.

Bir de harici bir monitöre ya da televizyona bağla. Bakalım o zaman görüntü verecek mi... Ona göre durum daha da netleşir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri