Leptopsuz kaldım lütfen acil yardım

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Knk leptop temizleme videolarında fanı yıkayabilrisiniz bir şey olmaz vs yazıyordu bende fanı yıkadım tüm parçaları çıkarttım ve leptopun en altınıda yıkadım. Sonra bir tane boru var işlemciye mi ne takılı onunda hava çıkışı gibi Bi yeri vardı onu yıkadım işlemci vs onlara değdirmedim.
Laptobun dışını cifle sürtsen de bir şey olmaz ama içini bu kadar hor davranmamalıydın. O boru dediğin işlemciyi soğutmaya yarayan bakır boru acaba işlemciye mi zarar verdin koku oradan mı geliyor

KS

Furkanspy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Laptobun dışını cifle sürtsen de bir şey olmaz ama içini bu kadar hor davranmamalıydın. O boru dediğin işlemciyi soğutmaya yarayan bakır boru acaba işlemciye mi zarar verdin koku oradan mı geliyor
Knk işlemciden ayırdktan sonra onu yıkamıştjm elime alabiliyordum yani o boruyu

KS

Furkanspy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
işlemcinin macunu ne durumda
Knk mscunluk fln ondan dolayı değildir bence ben suyla bir şey yapmışım gibi geliyor fakat sonrada en öncesine gidelim diyorum kendime yani daha hiçbir şey yapmamışken pc Fps 1-10 arasında kaldı hiçte artmadı full sabit 4 fln Dı onun nedeni su olamaz daha açmamıştım leptopu

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Knk mscunluk fln ondan dolayı değildir bence ben suyla bir şey yapmışım gibi geliyor fakat sonrada en öncesine gidelim diyorum kendime yani daha hiçbir şey yapmamışken pc Fps 1-10 arasında kaldı hiçte artmadı full sabit 4 fln Dı onun nedeni su olamaz daha açmamıştım leptopu
Sıcaklıktan dolayı fps düşüşü yaşamış olabilirsin. Ben şu an senin yerinde olsam laptobu da adaptörü de alır bilgisayarcıya giderdim. Neler yaptığını güzelce anlat ki sana yardımcı olabilsinler. Çok yüksek fiyat çıkarırsa yaptırmazsın olur biter.

KS

Furkanspy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sıcaklıktan dolayı fps düşüşü yaşamış olabilirsin. Ben şu an senin yerinde olsam laptobu da adaptörü de alır bilgisayarcıya giderdim. Neler yaptığını güzelce anlat ki sana yardımcı olabilsinler. Çok yüksek fiyat çıkarırsa yaptırmazsın olur biter.
Tamamdır herşey için çok teşekkürler son kez bir içini açayım gene herşeyi çıkaetıyım fanı fln iyice bakayım inş bişey olmaz(patlamaz fln yani) neyse teşekkürler tekrardan

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ölçümler yapılması gerekir, bilgisayarcıya gidin. Eğer yanık kokusu falan da geliyorsa, şansınızı zorlamayın derim.

KS

Furkanspy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba tekrardan ben her şeyi çıkarttım ve en altını yıkadım dediğim kısmı fln herşeyi çektim(turuncu boyalı kısımlar yıkadığım yerler önceden)

Ekli dosyalar

• IMG_20221022_201310.jpg
    IMG_20221022_201310.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20221022_200616.jpg
    IMG_20221022_200616.jpg
    405.6 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20221022_201156.jpg
    IMG_20221022_201156.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 8
KS

Furkanspy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dostum sen yürek yemişsin. O ekran flexine su deymedi mi?
Macunlarıda şöyle güzel gözüküyor. Yani sudan dolayı gibi değil mi sonuç olarak ama kurulamıştın ve beklemiştim 30dk fln

Ekli dosyalar

• IMG_20221022_204351.jpg
    IMG_20221022_204351.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20221022_204402.jpg
    IMG_20221022_204402.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 7

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Macunlarıda şöyle güzel gözüküyor. Yani sudan dolayı gibi değil mi sonuç olarak ama kurulamıştın ve beklemiştim 30dk fln
Hocam tamam istersen git tum donanima su tut hatta frekans TV de öyle yapıyor.
Taner hoca PC hocası islemci+anakarti bildigin suyun altinda yikadi 2 gun kurttu sonra cayir çayır calisti #neolur serisi mesela
30dk cok cok az, en az 1-2 gün olması lazim.
Ama suan bi sıkıntı yoksa benim dedigim gibi 2-3 gün beklet

KS

Furkanspy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam tamam istersen git tum donanima su tut hatta frekans TV de öyle yapıyor.
Taner hoca PC hocası islemci+anakarti bildigin suyun altinda yikadi 2 gun kurttu sonra cayir çayır calisti #neolur serisi mesela
30dk cok cok az, en az 1-2 gün olması lazim.
Ama suan bi sıkıntı yoksa benim dedigim gibi 2-3 gün beklet
Knk valla 1 aydır duruyo pc öyle ben şuan size yazdım ama 1 aydır yıkamadan duruyo şuan bu 1 ay önce fln oldu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri