Leptopum 20dk sonra donuyor?

Alptuğ Bozdoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Evde benim kullandığım bir masaüstü bilgisayar var. Bu masaüstü bilgisayarımı küçük kardeşimde kullanıyo ama artık beni rahat bıraksın diye ona eski leptopumu vermek istemiştim. :)   fakat leptopumda bir sorun vardı ekrana görüntü gelmiyodu windows logosu filan hiç gelmiyodu. Biraz nette araştırdığımda videoda adam bilgisayarın hava deliklerini kapattı ve hddyi çıkarttı. Sonra bilgisayarın ısınarak kapanması bekledi. Kapandığında hddyİ tekrar taktı ve bilgisayarı açtığında görüntü vermeye başladı. Bende aynısı yaptım ve işe yaradı. Fakat bilgisayarı açtığımda 20-15dk böle daha googleyi bile açmadan bilgisayar donuyor ve hiç bir işlem olmuyo fare imleci bile hareket etmiyor ctrl+alt+delete hiç birşey olmuyor. Bu yüzdende bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Güvenli moddada böle oluyor donuyor ve hiç bir işlem olmuyor. Lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar :(

KS

Alptuğ Bozdoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Burda bir sorun soruyorum guzel kardesim alakasi olmayan yorum neden yapiyorsun git konu ac...

Ahmet Doğukan G.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

mehmet4428

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O dediğin işlem ısıyı en üst düzeye getiriyor ki lehimler de herhangi bir sorun varsa giderilsin diye düşünmüş olabilir.
Demek ki işe yaramış ama anakarta zarar vermiş olabilirsin.

Entegre değişimi yapabilen bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri