Lg-Ultragear-27Gr75Q-B Ps5 Için Alınmalı Mı?

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Arkadaşlar merhaba,

Ben ps5 aldım ve ps5 için monitör arayışındayım ve karşıma lg-ultragear-27gr75q-b modeli karşıma çıktı maks bütçem 10k ve LG'nin bu monitörü 2k 120hz oynayabilir miyim yani ps5 ile uyumlu mudur şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğen
Reactions: B.D

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Yapiyorda ekstra para vermek biraz garip onun yerine aynı özellikte daha ucuzz monitörlerde var

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Aynı özellikler 3k daha ucuz
hocam ucuz ama kalitesiz marka ve bu monitörü gördüm çok iyi şeyler söylemiyorlar

hocam ucuz ama kalitesiz marka ve bu monitörü gördüm çok iyi şeyler söylemiyorlar
farklı bir monitör yok mu daha ucuza ve ps5 ile uyumlu olsun

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
hocam biliyorsunuz ki ps5 ilk çıktığı zaman 2k desteği olmadan çıktı sonra yazılımla 2k desteği geldi ama bazı asus monitörlerinde 2k 60hz oynatıyor yani 2k 120hz oynatmıyormuş bir videoda incelemiştim o yüzden asus monitörlerinden biraz uzak duruyorum.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
hocam asusun yazılımı hatalıydı ama düzeldi mi bilmiyorum o yüzden risk almak istemiyorum LG'nin monitörünü almaya karar verdim fortnite tarzı oyunlar oynuyorum,yani lg nin monitörünü alırsam fortnite'da 2k 120hz oynayabilir miyim ps5 ile lg nin monitörü uyumlu mudur?

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
PS5 konsolu, HDMI 2.1 özelliğinin yanı sıra 4K 120 Hz video çıkışını da destekler.

Kendi sitesinde yazıyor yani destekler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri