Lg Ultragear Monitör Incelemesi

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
meraba arkadaşlar bugün lg ultragear 24gs65f-B monitör aldm pivotlu olan model normal pivotsuz modelini alcktm ama 100 lira fark vardı aralarında ondan dolayı bunu tercih ettm ama pivot alçaklık ayarı biraz yüksek gibi geldi bana tam aşağı inmiyor bunu iade edip normal pivotsuz modelinimi alsam diye düşünüyorum ama kargo süreçleri vs 1 haftayı bulucak onu göz önünde bulunduryrm acaba bu şekilde alışabilirmiyim bilmiyorum en alt yükseklik ayar kademesi biraz daha aşağıda olsaydı sorunum kalmıcaktı sizin bu konu hakkındaki tavsiyeniz nedir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Netten aralarındaki yükseklik farkını bulup öyle karar verin ki o da yüksek olabilir aralarında 2-3 Cm fark varsa çok gereksiz olur.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
484
thum-1600x1062.jpg

ultragear-24gs65f-06-3-designed-for-gamer-d.jpg

Bu foto resmi sitesinden, eğer bu kadar iniyorsa, yeterli olur diye düşünüyorum. Normal en alt yükseklik bendeki de yaklaşık bu düzeyde...
Oturduğunuz sandalye ve masa yüksekliği de etki edecektir.

Şahsen pivot tavsiye ederim. Pivot olmayan alçak gelirse bu sefer altına kalın ansiklopedi , kitap vs koymak gerekecek. Ayar tutturmak zor olacaktır.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İlk defa pivotlu kullanıyorum ondn dolayı mı yüksek gelmiş olabilirmi bana masamla koltuğumun açısı ayarlanıyor ondn yana problemim yok bu zamana kadar hiç pivotlu kullanmadım İnternette inceleme yaptığım zaman çoğu pivotlu monitörler lg hariç hemen hemen hepsinn pivot açısı tam aşağı inebiliyor ancak lg de böyle değil maalesef sitedeki görseldeki gibi yukarı aşağı pivot açısı pivotlu model ile pivotsuz modelin açı bilgilerini paylaştın bakablrmsnz arkadaşlar sizce çok Bi fark varmı değiştirmeye

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-16-23-31-36-323_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-16-23-31-36-323_com.android.chrome.jpg
    333 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
484
Yukarı aşağı pivot açısı bununla neyi kast ediyorsunuz.

Monitör masaya 90 derece açı ile konumlanacak. Aşağı insede 90 derecede, yukarı çıksa da 90 derecede kalıyor.

Monitör Eğme açı bilgileri:
Pivot olmayan: -5 ------ +15 derece
Manuel

Pivot olan: -5 ---------- +15 derece
Burdan manueli indirip bakabilirsiniz.

Şu son foto: Rus sitesinden, monitörü alıp kullananalardan birine ait. En alt limitteki yükseklik.

Siz en iyisi mağazalarda aynı veya benzer modeli görebilirseniz. Gidip birebir inceleyin. Karar vermeden önce.....

699f531f747678b6662dacf6c88b6ee7.jpg

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yukarı aşağı pivot açısı bununla neyi kast ediyorsunuz.

Monitör masaya 90 derece açı ile konumlanacak. Aşağı insede 90 derecede, yukarı çıksa da 90 derecede kalıyor.

Monitör Eğme açı bilgileri:
Pivot olmayan: -5 ------ +15 derece
Manuel

Pivot olan: -5 ---------- +15 derece
Burdan manueli indirip bakabilirsiniz.

Şu son foto: Rus sitesinden, monitörü alıp kullananalardan birine ait. En alt limitteki yükseklik.

Siz en iyisi mağazalarda aynı veya benzer modeli görebilirseniz. Gidip birebir inceleyin. Karar vermeden önce.....

Ekli dosyayı görüntüle 39302

Yarın vatana gidip ikisini karşılaştırcam daha önce kullandığım monitörler pivotsuz alçak monitör olduğu için bana öylede geliyor olabilir alışık değilim ondn ama yinede bakcm kafama soru işareti takılmaması adına

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
meraba arkadaşlar bugün lg ultragear 24gs65f-B monitör aldm pivotlu olan model normal pivotsuz modelini alcktm ama 100 lira fark vardı aralarında ondan dolayı bunu tercih ettm ama pivot alçaklık ayarı biraz yüksek gibi geldi bana tam aşağı inmiyor bunu iade edip normal pivotsuz modelinimi alsam diye düşünüyorum ama kargo süreçleri vs 1 haftayı bulucak onu göz önünde bulunduryrm acaba bu şekilde alışabilirmiyim bilmiyorum en alt yükseklik ayar kademesi biraz daha aşağıda olsaydı sorunum kalmıcaktı sizin bu konu hakkındaki tavsiyeniz nedir.
Lg ler tam sıfıra inmiyor diye biliyorum bendede farklı modeli var pivotlu fakat aynı alçaklığa kadar iniyo bence koltukla ayar yapın iade ile uğraşmayin derim.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Lg ler tam sıfıra inmiyor diye biliyorum bendede farklı modeli var pivotlu fakat aynı alçaklığa kadar iniyo bence koltukla ayar yapın iade ile uğraşmayin derim.
Evet sorun iade süreci amazondan almştm skntı olmaz iadede ama işte beklemek sıkıntı olur diye bakıcam duruma göre siz hangi modeli kullanysnz

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Pivot açısına baktm hemen hemen aynı hatta seninki Bi tık daha yüksek gibi sorun olmuş muydu ilk aldığın zaman yükseklik olarak
Sorun yaşamadım hatta bazen ben isteyerek en yüksek ayarda bile kullandım aksine ben yüksek olmasını daha çok sevdim aşağı sıfırlansabile sıfırlamazdım benim masa ve koltuğuma göre alt seviye açısı tam geliyodu

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sorun yaşamadım hatta bazen ben isteyerek en yüksek ayarda bile kullandım aksine ben yüksek olmasını daha çok sevdim aşağı sıfırlansabile sıfırlamazdım benim masa ve koltuğuma göre alt seviye açısı tam geliyodu
Karar veremedim valla hocam alışık değilim pivota ondn yüksek geliyor bana diye düşünüyorum yoksa koltuk ayarı yapıp denk getirebilirim göz hizasını ama alçakta kullanmaya alışık olduğum için düşünüyorum o yüzden

otunc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Dostum peki genel anlamda memnun musun monitörden? Parlaklığı rengi paneli hızı vs.?

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Dostum peki genel anlamda memnun musun monitörden? Parlaklığı rengi paneli hızı vs.?
Pivot dışında memnunum pivotu biraz fazla yer kaplıyor masada birde alçaklık ayarı yeterli değil benim için onun dışında gayet tatmin edici f/p ürünü akıcılığı da iyi ıps panel olduğu için çok az ışık sızması var oda çok az

Ekli dosyalar

• IMG_20241116_184240.jpg
    IMG_20241116_184240.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20241116_184230.jpg
    IMG_20241116_184230.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri