Çözüldü Lian-Li Hydroshift Ii (2) Lcd-S 360Tl Kurulum Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

einwand

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lian Li Hydroshift 2 LCD-S 360TL model sıvı soğutucu aldım ancak bağlantılarını hem kurulum kılavuzunda hem de Web'te farklı farklı anlatıyorlar. Türkçe kaynakta göremedim bir türlü.

Radyatörden 1 adet 4 pin, 1 adet 2 pin, 1 tane de USB bağlantısı çıkıyor. Lian-Li TL FAN'lardan ise 1 tane 4 pin, 1 tane 2 pin bağlantı çıkıyor. Sıvı soğutucunun kutusundan çıkan SATA Güç Adaptörüne 2 pin'li bağlantıları yaptım. Radyatör'den çıkan 4 pin'li kabloyu PUMP_SYS1'e, fandan çıkan 4 pin'i ise CPU_FAN1'e taktım. Şu an bu şekilde çalışıyor ancak sistemde genel olarak bir sorun var gibi hissediyorum.

PBO, EXPO'da açık şu an ;

PBO Limits: Motherboard
CPU Boost Clock Override: +200
Curve Optimizer: All Cores
All Core Curve Optimizer Sign: Negative
All Core Curve Optimizer Magnitude: 30

Ayrıca Platform Thermal Throttle Limit ayarımı da 85 olarak güncelledim aşırı sıcaklıktan dolayı. OCCT testini ve Kurulum Kılavuzunu ek olarak paylaşıyorum. Pompa şu an 3200 RPM'de çalışıyor. BIOS'tan PWM ve %100 olarak ayarlı. Kılavuzda o şekilde tavsiye etmiş Lian-Li.

Sıvı soğutucunun montajı doğru mu şu an? Gerçekten bilgisi olan ve benzer soğutucu montajı yapmış olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Süreç biraz yordu beni :)
Çok fazla bilgi karışıklığı var bu konuyla alakalı.

Anakart : MSI X870E Tomahawk Wifi
CPU : AMD Ryzen 9800x3D
GPU : ASUS TUF Gaming RTX4070Ti
PSU : ROG STRIX 1000W 80+ Gold Aura Edition

Ekli dosyalar

• OCCT.jpg
    OCCT.jpg
    776.2 KB · Görüntüleme: 16
  • Kılavuz.jpg
    Kılavuz.jpg
    494.8 KB · Görüntüleme: 14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri