Linke Tıkladım Lokasyonumu Buldu

mstfahn7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar oyunda sohbette biri link atmıştı ve tıkladım link internet sayfasında açılmadı ve google a yönlendirdi beni sonrasında konuştuğum kişi lokasyonumu söyledi bana herhangi bir şekilde biglisayarıma veya verilerimi sızabilir mi ne yapmam gerekiyor acaba pc yi kapatıp fişten çektim hemen şu an sadece ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz lütfdn en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum

gorkemymk39

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
iyi akşamlar diliyorum. kendi yazdığı yazılım sayesinde böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. interneti kesersen bilgisayarın üzerinde herhangi bir işlem yapamaz yani kısacası bilgisiyarını yönetemez ancak tıkladığın andan itibaren bilgilerini almış olabilir. tavsiyem format atman ve bir daha linke tıklamaman iyi akşamlar tekrardan.

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Merhabalar oyunda sohbette biri link atmıştı ve tıkladım link internet sayfasında açılmadı ve google a yönlendirdi beni sonrasında konuştuğum kişi lokasyonumu söyledi bana herhangi bir şekilde biglisayarıma veya verilerimi sızabilir mi ne yapmam gerekiyor acaba pc yi kapatıp fişten çektim hemen şu an sadece ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olur musunuz lütfdn en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum
Linklerde böyle belli sorunlar yaşayabiliyoruz temiz bir kurulum yapmanı tavsiye ederim, ayrıca böyle linklere meraka yenik düşüp basıyorsan çok engel olamıyorsan mutlaka aktif bir virüs programı kullan. Onun dışında geçmiş olsun, bilgisayarında bulunan önemli bilgiler varsa (kredi kartı, hesap şifreleri gibi) temiz kurulum sonrası tüm hesap şifrelerini değiştirmen sağlıklı olur ayrıca kredi kartlarını bir süreliğine internet alışverişlerine bloke etmeniz veya güvenlik talebiyle yeniletmen en iyi yol olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri