Yardım Logitech G Pro X Çok Fazla Cızırtı Geliyor

aa2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba, Logitech G PRO X kulaklığım var kendi ses kartı ile USB girişine bağlı. Demin tekrardan bir sıkıntım var. Kulaklık herhangi bir olay olurken gözle görülür bir sıkıntı olmadan normalde dinlediğim ses düzeyinin 2-3 katı yüksekliğinde bir cızırtı yayıyor. Kulaklığı çıkartınca bile duyacak kadar ve bu aniden oluyor. CS:GO surf oynarken birden bu sorunu yaşadım. USB yuvası değiştirince sorun çözüldü. Tekrar eski yerine takınca sorun yoktu ama bunun tekrar yaşanmaması için ne yapmalıyım?

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba, Logitech G PRO X kulaklığım var kendi ses kartı ile USB girişine bağlı. Demin tekrardan bir sıkıntım var. Kulaklık herhangi bir olay olurken gözle görülür bir sıkıntı olmadan normalde dinlediğim ses düzeyinin 2-3 katı yüksekliğinde bir cızırtı yayıyor. Kulaklığı çıkartınca bile duyacak kadar ve bu aniden oluyor. CS:GO surf oynarken birden bu sorunu yaşadım. USB yuvası değiştirince sorun çözüldü. Tekrar eski yerine takınca sorun yoktu ama bunun tekrar yaşanmaması için ne yapmalıyım?
Bendede aynı kulaklık var benimkindede cızırtı vardı galiba öncesinde bide benim sag taraftan ses gelmiyodu o giris yerlerine tam oturtmak gerekiyodu kablo ucundaki girisi kırmadan sertçe oturttum ses 2 tarafli gelmeye basladi cızırtı sorununa çözüm olabilir belki

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
zaten iyi bir kulaklık değil, garantiye gönderebilirsiniz ama ben direk iade ederdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri