Logitech G PRO X Superlight Alınır Mı?

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Merhabalar şu anda en düşük fiyatı 2823₺ ancak fiyat olarak bence birazcık yüksek yani değer mi bu fiyata yakın daha iyisi var mı?
Daha önce hiç kablosuz kullanmadım o yüzden birazcık bu fareye yöneldim. Fikirlerini ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sağlıcakla kalın.

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
fiyat bi tık pahalı gibi

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
fiyat bi tık pahalı gibi
Evet banada öyle geldi ancak böyle hem rahat hem biraz uzun ömürlü olsun hemde denemeyim olsun diye almayı düşünüyorum ama ne kadar iyidir fiyatı hak ediyor mu daha iyisi var mıdır onu merak ediyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Buda alınabilir Razer bence daha kaliteli şahsi görüşüm incelemelerini izleyip karar verin.

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Buda alınabilir Razer bence daha kaliteli şahsi görüşüm incelemelerini izleyip karar verin.
Üstadım bu şekilde soldan tutmalı mouselardan hiç hoşnut olmuyorum bunun dışında onerdiginiz bir mouse var mi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Teşekkür ederim hemen inceliyorum.
Dediğim gibi araştırın öyle tercih edin ben Logitech markasını kullanmayacağıma yemin etmiş biri olarak onun ürünleri hakkında yorum yapamam çünkü seven vardır sevmeyen vardır iyidir kötüdür orasını hiç umursamıyorum şahsen kendin incelemelerin izle ister tercih et ister etme senin elinde kalmış bir şey.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri