Logitech G300s USB Portu Tanımadı Diyor

ulanberke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

Logitech G300S mouse kullanıyorum. PC'ye takınca "USB aygıtı tanınmadı" diyor ama başka PC'de çalışıyor nasıl bu sorunu çözebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
Kasanıza başka bir mouse bağlayın eğer çalışmıyorsa USB portunuz bozulmuştur.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Bilgisayardaki usb portu bozuk hocam bu durumda. Başka port yok mu? Anakartın üzerinde USB girişleri olması lazım. Ayrı ayrı denedin mi onları? Ayrıca bir sorum daha olacak; aynı porta usb bellek vs takınca okuyor mu?

KS

ulanberke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayardaki usb portu bozuk hocam bu durumda. Başka port yok mu? Anakartın üzerinde USB girişleri olması lazım. Ayrı ayrı denedin mi onları? Ayrıca bir sorum daha olacak; aynı porta usb bellek vs takınca okuyor mu?
Aynı porta başka mouse takınca sıkıntısız çalışıyor

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Aynı porta başka mouse takınca sıkıntısız çalışıyor

Çözmek için şöyle yapın; eş dost sağda solda laptop var G300s'i götürüp laptopa veya başka bilgisayara takın. Ardından sökün ve kendi bilgisayarınıza takın. G300s'in regedit üzerinden anlık kafası karışmış anladığım kadarıyla. Başka bir yere bağlayınca düzelecektir.

KS

ulanberke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çözmek için şöyle yapın; eş dost sağda solda laptop var G300s'i götürüp laptopa veya başka bilgisayara takın. Ardından sökün ve kendi bilgisayarınıza takın. G300s'in regedit üzerinden anlık kafası karışmış anladığım kadarıyla. Başka bir yere bağlayınca düzelecektir.
Denedim onuda başka pc de çalışıyor benim pc ye takınca hata veriyor

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Denedim onuda başka pc de çalışıyor benim pc ye takınca hata veriyor

O zaman sistemi temiz kurulum yapman gerekiyor. Bilgisayara porttan aygıtı bağlayınca verilen voltaj, oluşan kayıtlara kadar hepsi anlık iletişim halinde. O portta başka mouse çalışıyorsa, Logitech'de başka PC'de çalışıyorsa tek açıklaması senin sisteminin artık bir temiz kurulum zamanı geldi demektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri