Logitech G435 Lightspeed Wireless Oyuncu Kulaklığı 15 GÜNLÜK Deneyimlerim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,370
Selamlar dostlar,

Logitech G435 Lightspeed Wireless oyuncu kulaklığını 15 gün deneyimleme fırsatı elde ettim. Bu süre zarfında ise aşağıdaki videoda deneyimlerimi paylaşırken, almak isteyenler olursa artılarını ve eksilerini aşağıda sıralıyorum;

ARTILAR
1-) 165 gram ağırlığa sahip. Bluetooth olması ile birlikte dışarıda kullanım imkânını çok daha üst seviyelere çekiyor. Kafanızda "neredeyse" yok hissiyatı önemli bir detay.
2-) Çok esnek bırakmışlar. Genelde plastik ve kumaş malzemeler tercih edilmiş. Baya esnetmeme rağmen bana mısın demedi.
3-) Sürücüler 40mm içeriğinde mıknatıs mevcut. 4 adet vidayı söküp kolayca ulaşabiliyoruz.
4-) Kafa bandı harici yok ince bir bez kullanmışlar. Ancak hafif olduğundan kulağı iyi kavrıyor.
5-) Pedler iyi. Kumaş olarak rahat ve iyi kavrıyor.
6-) Ses performansı güzel. Çok yüksek seste müzik dinleyenleri tatmin etmez. Fakat bana göre olması gerektiği gibi. Ne çok, ne de az. Müzik çalarken kulağı tırmalamıyor. Her şey smooth geçiyor.

EKSİLER
1-) Bluetooth bağlantısı biraz garip çalışıyor. Şöyle ki; İlk PC'ye doungle ile bağladınız diyelim. Sonra Bluetooth'a geçmek isterseniz Power + Mikrofon + ses kısma tuşuna 3 saniye basmak gerekiyor. Fakat bunu kullanma kılavuzunda vermemişler. Daha doğrusu ürünü anlatan bir kılavuz içeriğinden çıkmıyor.
2-) Kumaş pedlerin içinde de ince bir ped beklerdim. Sürücülerin olduğu noktalı bölüm görünüyor. Oranın kapatılması iyi olurdu.
3-) Mikrofon performansı dahili olan bir ürüne göre 10 üzerinden 7.5-8 fakat arkada çok az dip ses var.
4-) Yazılım desteği bulunmuyor. En azından ekolayzır, ses modları ve hazır modlar arasında geçiş yapmak iyi olurdu. Şarj durumunu vs öğrenirdik.

Ekli dosyalar

• logitech-g435-lightspeed-wireless-01.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-01.jpg
    29.8 KB · Görüntüleme: 84
  • logitech-g435-lightspeed-wireless-02.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-02.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 83
  • logitech-g435-lightspeed-wireless-03.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-03.jpg
    25.5 KB · Görüntüleme: 83
  • logitech-g435-lightspeed-wireless-04.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-04.jpg
    32.3 KB · Görüntüleme: 83
  • logitech-g435-lightspeed-wireless-05.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-05.jpg
    34.3 KB · Görüntüleme: 85
  • logitech-g435-lightspeed-wireless-06.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-06.jpg
    35.9 KB · Görüntüleme: 84
  • logitech-g435-lightspeed-wireless-07.jpg
    logitech-g435-lightspeed-wireless-07.jpg
    28.5 KB · Görüntüleme: 84

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Cvp: Logitech G435 Lightspeed Wireless Oyuncu Kulaklığı 15 GÜNLÜK Deneyimlerim

Hocam bir sonraki pch foruma özel indirimli ürün ne zaman gelir?

Monitör olur umarım sistemden sonra iyi gider

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,370

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Logitech G435 Lightspeed Wireless Oyuncu Kulaklığı 15 GÜNLÜK Deneyimlerim

Öncelikle teşekkürler , geçtiğimiz hafta indirim için kulaklık seçerken kablosuz diye rica etmiştim nasip olmamıştı, vardır bir nasip demiştik şu anda oldu . Satın aldım .   Yazılım desteği bulunmaması çok kötü olmuş , şarj durumunu windows panelinden de göremiyorsak eğer çok kötü. Bir de sorum var ''Kumaş pedlerin içinde de ince bir ped beklerdim. Sürücülerin olduğu noktalı bölüm görünüyor. Oranın kapatılması iyi olurdu.'' kumaş pedlerin içine ince bir ped alıp takabilir miyiz? Eğer takabiliyorsak bu pedi nasıl aratmamız gerekiyor ? Kulaklık pedi diye yazınca tamamı çıkıyor çünkü.  :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri