Öneri Logitech G512 ( Blue Switch) Vs Asus Rog Strix Scope Red Switch

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    2

use

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler herkese. Yaklaşık 1 yıldır Logitech g512 ( blue switch) kullanıyorum ve memnunum ancak şimdi de bu klavye yerine asus rog strix scope red switch kullanmayı düşünüyorum. Temel sebebi switch farkı. (Blue switch ister istemez daha çok ses yapıyor.) Biraz araştırdığımda asusun switch ömrü 100m ve basım mesafesi 1.5mm olduğunu gördüm. Sizce değiştirmeme değer mi kalite farkı var mıdır veya asus un bu modeli beni üzer mi? Fikirlerinizi alabilir miyim?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
asla değmez, ikiside iyi değil orası ayrı.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
İyi günler herkese. Yaklaşık 1 yıldır Logitech g512 ( blue switch) kullanıyorum ve memnunum ancak şimdi de bu klavye yerine asus rog strix scope red switch kullanmayı düşünüyorum. Temel sebebi switch farkı. (Blue switch ister istemez daha çok ses yapıyor.) Biraz araştırdığımda asusun switch ömrü 100m ve basım mesafesi 1.5mm olduğunu gördüm. Sizce değiştirmeme değer mi kalite farkı var mıdır veya asus un bu modeli beni üzer mi? Fikirlerinizi alabilir miyim?
Asus seni üzmez eğer y.d istersen @Greewe_Greew oneri yapabilir

KS

use

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yurtdışı ürünü hocam

hyperx alloy origins 65 veya apex 9 mini alın
Hyperx i pek sevmedim ama apex 9 çok güzel bi klavye. Lakin bi mühendis olarak nümerik tuşlara ihtiyacım var. Var mıdır başka bi önerin hocam.

KS

use

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O zaman asus rog strix scope red
Tamamdır teşekkürler hocam. Son bi sorum olcaktı. Bütceyi arttıracak olursam Apex pro fiyatına değer mi apex 9 dan farkı ne ve apex pro uk tuşlara sahip tr keycaps taksam sorun çözülür mü

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Tamamdır teşekkürler hocam. Son bi sorum olcaktı. Bütceyi arttıracak olursam Apex pro fiyatına değer mi apex 9 dan farkı ne ve apex pro uk tuşlara sahip tr keycaps taksam sorun çözülür mü
evet çözülür apex pro daha iyi switchlere ve basma hissiyatına sahip diye biliyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Değer fiyatına, asus alma.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri