Soru Logitech G522 Alınır Mı?

Uğur Duran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Logitech G522 alınır mı sizce?? Alırsam da yurt dışından almayı düşünüyorum yarı fiyatına mı gelir acaba bilgisi olan var mı?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
G522 aslında alınır kardeşim, oyunlar için ideal bir kulaklık. Yurt dışından belki daha ucuza bulabilirsin ama bir sorun çıkarsa maalesef Türkiye garantisi kapsamına girmiyor. Hangi ülkeden aldıysan cihazı garanti için oraya göndermen gerekir. Bu da boşuna masraf ve uğraş olur, yazık olur.

Eğer mümkünse alabileceğin bir fiyat yaz, biz de sana o fiyata göre öneride bulunalım.

kamuluhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yurt dışında çok daha uygunları var ama arkadaşın bahsettiği gibi garanti muhabbetleri sıkıntıya giriyor

KS

Uğur Duran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
G522 aslında alınır kardeşim, oyunlar için ideal bir kulaklık. Yurt dışından belki daha ucuza bulabilirsin ama bir sorun çıkarsa maalesef Türkiye garantisi kapsamına girmiyor. Hangi ülkeden aldıysan cihazı garanti için oraya göndermen gerekir. Bu da boşuna masraf ve uğraş olur, yazık olur.

Eğer mümkünse alabileceğin bir fiyat yaz, biz de sana o fiyata göre öneride bulunalım.
yurt dışında çok daha uygunları var ama arkadaşın bahsettiği gibi garanti muhabbetleri sıkıntıya giriyor
Garanti konusunda haklısınız ama bugüne kadar aldığım şeyler hep garanti bittikten sonra falan bozuldu veya hiç bozulmadığı için garanti muhabbetini pek düşünmüyordum. Bütçem normalde 5-6 civarı bişi ama o kulaklık baya hoşuma gitti işte yurtdışından ucuz gelirse iyi gibi düşündüm veya trde taksit ile alırdım bilmiyom.
Deri kulaklık istemiyorum ama kesinlikle.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri