Soru Logitech Z407 Laptopta Sorunsuz Çalışırken Kasamda Ses Takılıyor?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Ürün bugün elime geldi. Laptopta sıkıntısız kullanıyorum bluetooth ile. Kasama bağlayınca ne açarsam açayım takılıyor. Laptopta bağladığım anda heryer de hoparlörden ses alıyorum. Kasamda chrome hoparlörden ses vermiyor diğer yerlerden sorunsuz ses geliyor ama gelen sesler kesik kesik. Ürün arızalı olsa laptopta da sıkıntı çıkarırdı sanırım. Laptopta hiç bir sorun yok. Nasıl çözebilirim.

Anakart:

Msi x670e tomahawk​

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Ürün bugün elime geldi. Laptopta sıkıntısız kullanıyorum bluetooth ile. Kasama bağlayınca ne açarsam açayım takılıyor. Laptopta bağladığım anda heryer de hoparlörden ses alıyorum. Kasamda chrome hoparlörden ses vermiyor diğer yerlerden sorunsuz ses geliyor ama gelen sesler kesik kesik. Ürün arızalı olsa laptopta da sıkıntı çıkarırdı sanırım. Laptopta hiç bir sorun yok. Nasıl çözebilirim.

Anakart:

Msi x670e tomahawk​

Ses olayını çözdüm şuan takılma yok. Yalnız chromedan ses alamıyorum microsoft edgede falan youytube de sorunsuz ses alıyorum ama chrome da youtube de ses gelmiyor.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
@solaris Hocam müsait olunca bakarmısın dolby access ile bluetooth bağlıyken eşleştiriyorum aux ile bağlıyken ekolayzeri görmüyor bi yöntemi varmı bulamadım. Bluetooth ile bağlıyken de hoparlörü kulaklık olarak görüyor ayarlarda ve bluetooth ile bağladığım zaman laptopta sorun yok ama pc de chromeda falan takılırken ses takılıyo kopuk kopuk gelmeye başlıyor bazen 1 2 şarkılık düzeliyo sonra bida yapıyor. İşin içinden çıkamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri