LoLde fps sorunu

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Laptobumda LoL oynarken fps 27ye sabitleniyor. Görüntü ayarlarını maxlayıp minlesem de değişmiyor ve fps sabitlemesini 60-80de tutuyorum ama yine de düzelmiyor. Sorun ne olabilir? Ayrıca aramdayken fps 03e falan düşmüştü böyle sorunların olmaması lazım işlemci i7 7500U ekran kartı r7 m340. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Laptobumda LoL oynarken fps 27ye sabitleniyor. Görüntü ayarlarını maxlayıp minlesem de değişmiyor ve fps sabitlemesini 60-80de tutuyorum ama yine de düzelmiyor. Sorun ne olabilir? Ayrıca aramdayken fps 03e falan düşmüştü böyle sorunların olmaması lazım işlemci i7 7500U ekran kartı r7 m340. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dahili işlemci ekran kartını kullanıyor olabilir mi bilgisayarınız arka planda neler açık olduğunda dikkat etmekte fayda var kac gb raminiz var

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Oyunu pilde oynayın ve şu ayarı yapın Arama çubuğu - Grafik ayarları - Göz at - ve oradan lolun bulunduğu konuma gidin oradaki lol exelerini seçin toplamda 3 adet var onları seçtikten sonra yüksek performansa ayarlayın.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Enerji kaynaklı denildiği gibi olabilir. Başka oyunda denediğinizde de yanı sorunu yaşıyor musunuz.

KS

yalovaliburak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Oyunu pilde oynayın ve şu ayarı yapın Arama çubuğu - Grafik ayarları - Göz at - ve oradan lolun bulunduğu konuma gidin oradaki lol exelerini seçin toplamda 3 adet var onları seçtikten sonra yüksek performansa ayarlayın.
Hocam olmadı ya alt taba atınca birkaç saniyeliğine FPS düzeliyor sadece o kadar denedim pilde oynamayı maalesef sonuç alamadım.

Hocam olmadı ya alt taba atınca birkaç saniyeliğine FPS düzeliyor sadece o kadar denedim pilde oynamayı maalesef sonuç alam
Dahili işlemci ekran kartını kullanıyor olabilir mi bilgisayarınız arka planda neler açık olduğunda dikkat etmekte fayda var kac gb raminiz var
Ram 8gb

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri