Low profil klavyeye standart keycap uygulamak

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Merhaba elimdeki corsair k70 mk2 low profil klavyeye aylardır kullanmama rağmen alışamadım.Speed awitch ve low profil olduğundan çopu zaman yanlış basımlar oluyor.Klavyeyi değiştirmek yerine hyperx keycaps satın alıp uyguladım fakat uzun tuşlar ve bazı tekli tuşlar uyum sağlamadı iade ettim.Sonra steelseries keycaps white siperiş verdim.Bunda tekli tuşlarda hiçbir sorun yok gayet güzel oldu fakat yine uzun tuşlar(space, enter vs)oturmuyor.Sorun low profil olduğundan mı yoksa keycapsten mi olduğunu çözemedim ama bu switchler normal tuşlarla da kullanılıyor sonuçta.Buna akternatif bir çözüm var mıdır daha önce başına gelen oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.

tropak22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Low profil klavyeye standart keycap uygulamak

Tuşların oturduğu yerler uyumlumu ? Uyumluysa destekleyicilere bak belki oturmuyordur , hiç yaşamadım ben umarım çözümü bulursun. 

KS

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Aslında switche oturuyor ama yan taraftakilere oyurmadığı için yamuk durup çıkıyor.Evde normal tuş takımlı red switch rampage klavye var onla da denedim yine oturmadı.Low profilden dolayı mı acaba.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

satıcıyla iletişime geçmeyi denedin mi hocam belki yardımcı olabilir

KS

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

İtopyadan satın aldım ama yazmam yardımcı olmayacaklarını biliyorum zaten iade veya değişim gibi bir düşüncem de yok.Bir de tuşlardan memnunum tek sıkıntısı uyumsuzluk.Globale yazarım bakayım ne diyecek.Olmazsa da bu şekilde kullanırız artık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri