Asus TUF Gaming B450M-Pro II anakartım mevcut, gen 4 desteği maalesef yok. 2 adet M.2 almak istiyorum 1 TB. Hangi markaları öneriyorsunuz? Neden?
Bakıyorum hocam teşekkür ederim, başka tavsiyeler gelirse onlara da bakayım.Raid yapmayacaksanız bütçeyi biraz zorlayıp 2 adet 2TB alabilirsiniz
Bence Dram sahip bir ürün alınabilirBakıyorum hocam teşekkür ederim, başka tavsiyeler gelirse onlara da bakayım.
Benim attığım gen 4 PCI-Express 4.0Hocam ürünleri araştırıyorum fakat PCle yazıyor bazılarında 7gb okuma ve yazma hızları sunuyor, bunların yanlarında gen3 veya gen4 yazmıyor, bunun ayrımını hem anakartta hem de satın alırken nasıl ayırt edeceğim. Kafamda deli sorular... Çift slot olduğu yazıyor anakartta fakat bu kadar yüksek hızların gen4ün desteklediğini biliyorum. Pc Toplama Sihirbazlarına girince de yine yüksek hızlı m.2ler görüyorum, destekleyip desteklemeyeceğini anlayamadığım için satın alamıyorum. Yardım eder misiniz?
Hocam ürünleri araştırıyorum fakat PCle yazıyor bazılarında 7gb okuma ve yazma hızları sunuyor, bunların yanlarında gen3 veya gen4 yazmıyor, bunun ayrımını hem anakartta hem de satın alırken nasıl ayırt edeceğim. Kafamda deli sorular... Çift slot olduğu yazıyor anakartta fakat bu kadar yüksek hızların gen4ün desteklediğini biliyorum. Pc Toplama Sihirbazlarına girince de yine yüksek hızlı m.2ler görüyorum, destekleyip desteklemeyeceğini anlayamadığım için satın alamıyorum. Yardım eder misiniz?