Soru M.2 Önerisi? Bütçe 4 K

SuçaSürüklenenKatip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Asus TUF Gaming B450M-Pro II anakartım mevcut, gen 4 desteği maalesef yok. 2 adet M.2 almak istiyorum 1 TB. Hangi markaları öneriyorsunuz? Neden?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bakıyorum hocam teşekkür ederim, başka tavsiyeler gelirse onlara da bakayım.
Bence Dram sahip bir ürün alınabilir

KS

SuçaSürüklenenKatip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam ürünleri araştırıyorum fakat PCle yazıyor bazılarında 7gb okuma ve yazma hızları sunuyor, bunların yanlarında gen3 veya gen4 yazmıyor, bunun ayrımını hem anakartta hem de satın alırken nasıl ayırt edeceğim. Kafamda deli sorular... Çift slot olduğu yazıyor anakartta fakat bu kadar yüksek hızların gen4ün desteklediğini biliyorum. Pc Toplama Sihirbazlarına girince de yine yüksek hızlı m.2ler görüyorum, destekleyip desteklemeyeceğini anlayamadığım için satın alamıyorum. Yardım eder misiniz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam ürünleri araştırıyorum fakat PCle yazıyor bazılarında 7gb okuma ve yazma hızları sunuyor, bunların yanlarında gen3 veya gen4 yazmıyor, bunun ayrımını hem anakartta hem de satın alırken nasıl ayırt edeceğim. Kafamda deli sorular... Çift slot olduğu yazıyor anakartta fakat bu kadar yüksek hızların gen4ün desteklediğini biliyorum. Pc Toplama Sihirbazlarına girince de yine yüksek hızlı m.2ler görüyorum, destekleyip desteklemeyeceğini anlayamadığım için satın alamıyorum. Yardım eder misiniz?
Benim attığım gen 4 PCI-Express 4.0

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Doğru ise m2 portları 32gbit, hangisini alırsanız alın, maksimum alacağınız hız 4gb geçmeyecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri